Kamer 1

Reisgezelschap/kamer/regime wijzigen
Kamers
Kies een andere vlucht voor Malta
Toon vluchten in reisklasse
Toon vluchten vanaf

Alternatieve vluchten ()

Modern boetiekhotelletje in het hart van Sliema met een zomerse Beach Club  1926 Le Soleil

Modern boetiekhotelletje in het hart van Sliema met een zomerse Beach Club 1926 Le Soleil

Malta

Levending en toch intiem...the best of both worlds

​ 1926 Le Soleil is één van de nieuwere smaakmakers in Malta. Een unieke Beach Club, een modern design, aandacht voor het milieu, technologische snufjes én
een vleugje van de ‘roaring twenties’. Wij zijn fan!

1926 Le Soleil

Uw pakketreis wordt samengesteld...

Met wie ga je?
Aantal kamers

Kamer 1

Reisgezelschap/kamer/regime wijzigen
Reisperiode
Modern hotel
Prachtig overloopzwembad

Highlights

  • 1926 Day Spa by Resense: een gerenommeerd Zwitsers merk en luxe spa-concept
  • Dicht bij het strand gelegen

Over dit hotel

Ligging

Het moderne 4-sterren hotel ligt te Sliema, op een steenworp afstand van het strand en op een 5 minuutjes wandelen van de veerboot richting hoofdstad Valletta. 

Maaltijdregimes

  • Kamer & Ontbijt
  • Half Pension

Faciliteiten

In de 1926 Day Spa by Resense hebben ze een team van professioneel opgeleide Resense specialisten die een uitzonderlijke, intuïtieve ervaring voor hun gasten biedt. In combinatie met een weelderige omgeving en superieure faciliteiten in een wereld van wellness ontworpen voor jou. Resense is een gerenommeerd Zwitsers merk en luxe spa-concept dat wellnesservaringen ontwikkelt geïnspireerd door lokale omgevingen. Ontdek behandelingen op maat, een verkwikkend aquatisch zwembad, sauna, stoombad, verwarmende tepidariumbedden en een fitnessruimte. De luxe Resense spa is een ruimte om je terug te trekken, te herstellen en te revitaliseren.

Geniet van de Aquatonic Pool ontworpen voor een optimale combinatie van wellness, fitness en plezier. Ervaar een nieuw soort onderdompeling. Ervaar de diepe ontspanning van specifieke massagezones en jetbaden. Daag je lichaam uit tegen de beweging van de tegenstroomzoneGeniet van een buitengewone ervaring, met privétoegang tot al de spa- en wellnessfaciliteiten. Geniet helemaal voor jezelf van het aquatonische zwembad, de sauna, het stoombad en de tepidariumbedden. Voor de ultieme exclusiviteit. Geniet indien gewenst van een fles prosecco of een fruitschaal als extraatje. Bereik je doelen in de fitnessruimte. Gasten hebben op elk moment van de dag of nacht toegang. Ga tot het uiterste met de modernste aerobics-, kracht- en conditietoestellen en profiteer van een fitnessomgeving die is ontworpen om te inspireren.

Restaurants & bars

1926 Le Soleil beschikt over een chique lounge, een gastronomisch restaurant en een skybar. De lounge baadt in een rustige sfeer en is de ideale plek voor een aperitiefje. Daarna word je verwacht in restaurant Margaux voor een authentieke eetervaring geïnspireerd door de smaken en kleuren van de Zuid-Franse keuken met moderne gerechten en een fantastische wijnkaart. Top is de unieke 1926 La Plage Infinity Beach Club. Het blaast frisse vitaliteit in een van de meest spectaculaire uitkijkpunten van het eiland, met onder andere een overloopzwembad en een strand met parasols en ligstoelen. Je kan er ook in openlucht dineren, proeven van kleurrijke cocktails of genieten van live muziek. Dit vind je nergens anders in Sliema (of zelfs op het ganse eiland). Let wel: de beach club is enkel geopend in het hoogseizoen als de weersomstandigheden het toelaten. De bar en restaurant Le GV (opent binnenkort) op de 11e verdieping, prikkelt de zintuigen en voert je mee naar een andere wereld. La Terrasse (opent binnenkort) met een verwarmd zwembad op het dak zal een omgeving zijn om het spectaculaire te omarmen, als de zon opkomt en langzaam om je heen zakt.

Accommodaties

De kamers en suites van het hotel combineren comfort met moderne technologie. Er zijn geen sleutels, maar unieke pincodes. Alle kamers zijn voorzien van airco, een flatscreen-tv en je eigen tablet. De badkamer is uitgerust met een regendouche en sommige kamers bieden ook uitzicht op zee. Verder beschikt elke kamer over een open kledingkast, een mini-koelkast, een koffiezetapparaat, haardroger en een vergrootspiegel. Standaard verblijf je in één van de Classic kamers, mits supplement zijn er ook Superior kamers die nog meer ruimte bieden. Er zijn ook Premium kamers op de hogere verdiepingen met mooier uitzicht. Als neusje van de zalm zijn er nog verschillende suites.

Kamertypes

Family Room

35 m2 - max. 4 pers. / kamer

  • 1 kingsize bed + 1 sofa of 2 kingsize bedden
  • Balkon

Junior Suite

35 m2 - max. 2 pers. / kamer

  • Kingsize bed
  • Balkon

Premium Suite with Seaview

35 - 40 m2 - max. 3 pers. / kamer

  • 1 kingsize bed + 1 sofa
  • Balkon
  • Gratis massage
  • Zeezicht

Superior

25 m2 - max. 2 pers. / kamer

  • Balkon
  • 1 twin of queensize bed

Excursies gerelateerd aan dit hotel

Malta

Valletta

Stad van de Tempeliers
v.a.
€ 47,00
p.p.
Toon details
Malta

Mdina

De voormalige hoofdstad van Malta
v.a.
€ 29,00
p.p.
Toon details
Malta

Gozo

Malta's zustereiland
v.a.
€ 64,00
p.p.
Toon details
Malta

Temples

Malta's antiquiteit
v.a.
€ 59,00
p.p.
Toon details

Deze vind je misschien ook leuk

Malta

Marina Hotel Corinthia Beach Resort

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
Malta

Preluna Hotel and Spa

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
Malta

Malta Marriott Hotel & Spa

5 dagen, kamer & ontbijt, vanaf-prijs per persoon
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
v.a.
€ 969,00
€ 559,00
p.p.
Bekijk deze reis

Vraag een offerte aan

<p>Vraag een offerte aan en onze reisspecialisten bezorgen je zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte, volledig op jouw maat.&nbsp;<br>Hoe meer info je ons bezorgt, hoe beter we de offerte kunnen afstemmen op jouw verwachtingen.&nbsp;</p>