Dit team maakt uw reisdromen waar Wie zijn wij

Dit team maakt uw reisdromen waarWie zijn wij

Ontmoet het Travelworld Team

Travelworld maakt al sinds de jaren '90 de wildste reisdromen werkelijkheid. Ons team op het hoofdkantoor in Oostende bestaat uit 15 gepassioneerde professionals, aangevuld met honderden lokale specialisten in elk van onze 40 bestemmingen. 

Zonder dit team van gepassioneerde mensen zou Travelworld niet kunnen bestaan. Op deze pagina leert u alle medewerkers ietsje beter kennen. Zo kunt u met nog meer vertrouwen uw reisdromen aan hen toevertrouwen. 

Meet The Team

Lieven Bossaert
Lieven Bossaert

General Manager

Expertise:
Lieven (40) is, samen met zus Annelies, eigenaar van Travelworld. Hij begon z'n carrière binnen het bedrijf in 2006 en draait dus al een heel aantal jaartjes mee. Lieven is General Manager van Travelworld en houdt zich vooral bezig met het creatieve luik binnen het bedrijf. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het uitwerken van nieuwe ideeën, toffe campagnes en leuke acties. Daarnaast organiseert hij ook de events, werkt hij brochures en websiteteksten uit en verzorgt hij de social media. Reizen doet hij liefst naar één van de Travelworld bestemmingen, maar ook voor een citytrip dichter bij huis is hij absoluut te vinden. Z'n favoriete Travelworld reizen brachten hem onder meer naar Costa Rica, Frans-Polynesië en Singapore. Z'n bucketlist is echter nog lang en hij wil dus nog heel wat van de wereld ontdekken.
Bestemmingen:
Aruba Curaçao Cuba Guadeloupe Martinique Dominicaanse Republiek Dubai Abu Dhabi Ajman Mauritius La Réunion Frans Polynesië Malediven Indonesië Thailand Bali Singapore
Annelies Bossaert
Annelies Bossaert

Assistant General Managar

Expertise:
Annelies (37) is, samen met broer Lieven, eigenares van Travelworld. Na haar studies Toerisme & recreatiemanagement kwam ze in het familiebedrijf terecht en werkte eerst enkele jaren in het reiskantoor, voor ze de stap zette naar de touroperator. Haar passie voor reizen kreeg ze met de paplepel mee. Al van jonge leeftijd had ze het geluk veel bestemmingen buiten Europa te mogen ontdekken. Een rondreis Indonesië, met tussenstop in SIngapore blijft nog altijd één van haar mooiste herinneringen en sindsdien is ze al meerdere keren teruggekeerd. Enkele van haar favoriete Travelworld bestemmingen zijn Thailand, Indonesië, Mauritius, La Réunion & de Malediven die ze graag samen met haar gezin ontdekt. Maar ook andere bestemmingen zoals de Verenigde Staten, Canada & Namibië zijn geen onbekenden voor haar. Ze is ook dol van cruises met de Seabourn of citytrips naar New York, Rome of Londen.
Bestemmingen:
Aruba Curaçao Cuba Jamaica Dominicaanse Republiek Costa Rica Dubai Abu Dhabi Oman Mauritius la Réunion Seychellen Gambia Malediven Indonesie Thailand Vietnam
Charlotte Van de Sompele
Charlotte Van de Sompele

Sales Manager

Expertise:
Charlotte (30) Heeft in 2013 haar stageperiode bij Travelworld gelopen. Gelukkig heeft ze haar verhaal bij Travelworld kunnen verlengen. Tijdens de beginjaren heeft ze alle kneepjes van het vak geleerd en de kans gekregen om heel wat Travelworld bestemmingen te ontdekken. Sinds 2019 gaat ze ook de baan op en bezoekt ze de reiskantoren in de provincies West–Vlaanderen en Antwerpen, waar ze zorgt voor een goeie opleiding en coaching over het Travelworld aanbod. Naast de salesbezoeken kunt u haar ook terugvinden op evenementen, beurzen, congressen en studiereizen. Ze is ook zeker te vinden voor een actieve, avontuurlijke rondreis eender waar van de Verenigde Staten tot Slovenië, … Charlotte haar verhaal bij Travelworld is nog lang niet uit, als reservatiemedewerker en als sales manager, in Oostende, op de baan in Vlaanderen en op heel wat Travelworld bestemmingen.
Bestemmingen:
Curaçao Guadeloupe Dubai Ras Al Khaimah Mauritius La Réunion Gambia Sri Lanka Malediven Thailand Malta
Prashant Gora
Prashant Gora

Sales Manager

Expertise:
Prashant (34) is al sinds kinds af aan gepassioneerd door het reizen en als het kan liefst zo ver mogelijk. Door zijn Aziatische roots bezocht hij zo al meermaals het magische India en vertrok hij op een avontuurlijke rondreis door China. Uitwisselingsprojecten in Afrika zijn hem ook niet vreemd en dan kunnen we Gambia en met name Banjul als zusterstad van Oostende zeker ook vermelden. Sinds zijn intrede bij Travelworld mag je gerust zeggen dat Prashant zeker niet enkel achter zijn bureau is blijven zitten. Hij ging ook op verkenning naar alle uithoeken van het Travelworld bestemmingsaanbod: Aruba, Mauritius, Abu Dhabi, Ajman, de Malediven, Bali, Singapore, Jordanië en last but not least, het best verborgen geheim van de Middellandse zee, Malta. Sinds een drietal jaar is hij samen met zijn collega Charlotte ook sales van Travelworld.
Bestemmingen:
Aruba Dubai Malta Maurtius Abu Dhabi Ajman Malediven Jordanië Bali Singapore
Nelle Colle
Nelle Colle

Reservatie / Huwelijken

Expertise:
Nele (39) Afgestudeerd in 2006 en al 16 jaar werkzaam bij Travelworld. Gespecialiseerd in huwelijken in het buitenland en bestemmingen Caraïben en de Indische Oceaan. Favoriete bestemming in de Caraïben Cuba Authentiek eiland met veel cultuur, prachtige natuur, tropisch klimaat, mooie stranden en de beste Mojito's ter wereld. Favoriete bestemming in de Indische Oceaan de Seychellen Het echte paradijs op aarde. Een mooi groen eiland met ongerepte idyllische stranden, top hotels en zalige Sega muziek.
Bestemmingen:
Aruba Curaçao Cuba Guadeloupe Martinique Jamaica Mauritius Mayotte Seychellen Malta
Brecht  De Blaere
Brecht De Blaere

Reservatie / Data control

Expertise:
Brecht (35) is een creatieveling die een passie in reizen vond. Na enkele omzwervingen in de USA en Canada met ervaringen in o.a. Vancouver, New York, Washington DC, Chicago en Florida kwam hij terecht in het Travelworld team waarna zijn scope vergroot werd naar alle uithoeken van de wereld. Zijn favoriete exotische bestemmingen zijn Mauritius, La Réunion, Mexico en Dubai, maar ook een Europese citytrip naar Londen, Parijs, Barcelona of Malta staat jaarlijks op zijn programma.
Bestemmingen:
Mauritius La Réunion Sint-Maarten Dubai Thailand Mexico Malta Barbados Grenada Maleisië
Tristan      Van Outryve d'Ydewalle
Tristan Van Outryve d'Ydewalle

Reservatie

Expertise:
Tristan (24) is afgestudeerd in Toerisme en Recreatiemanagement aan de VIVES Hogeschool te Brugge in 2021. Hij is een gepassioneerd reiziger die ondanks zijn jonge leeftijd al tal van plaatsen bezocht, waaronder onze eigen Travelworld-bestemmingen als Guadeloupe, Bali, Malta en Dubai. Ook bezocht hij tal van Europese steden maar zijn grootste passie ligt toch vooral bij de verre Travelworld-bestemmingen. Zo zal hij er de komende jaren tal van nieuwe ontdekken, te beginnen met Mauritius en Aruba in 2023. Tristan werkt met heel veel plezier bij Travelworld en zal vol enthousiasme jouw volgende droomreis organiseren.
Bestemmingen:
Guadeloupe Bali Malta Mauritius Dubai ABC-eilanden (in combinatie met New York)
Katelijne Peeters
Katelijne Peeters

Reservatie / Junior Product Assistant

Expertise:
Katelijne (25) is sinds november 2022 werkzaam bij Travelworld. Tijdens haar studies Toerisme en Recreatiemanagement kreeg ze de kans om een semester te studeren aan de Universiteit van Valencia en om stage te lopen bij een DMC op Bali. Na haar masterstudies koos ze ervoor om enkele maanden solo doorheen Centraal-Amerika te reizen: Nicaragua, El Salvador, Costa Rica, Mexico, etc. het is haar niet onbekend! Ook heeft ze een zeer grote liefde voor Azië, want haar roots liggen namelijk in Indonesië. Daarnaast kunt u ook bij haar terecht voor Vietnam, Cambodja en India. Er zijn nog veel landen die ze wil bezoeken, maar duikbestemmingen zoals de Malediven, Mauritius en Indonesië staan toch het hoogst op het lijstje.
Bestemmingen:
Mexico, Costa Rica, Vietnam, Cambodja, India en uiteraard Indonesië.
Manon Vandenbriele
Manon Vandenbriele

Reservatie

Expertise:
Manon (24) is een van onze nieuwste aanwinsten binnen het Travelworld-team. Haar passie voor reizen werd alleen maar groter door de opleiding Toerisme en Recreatiemanagement te volgen. Tijdens haar opleiding heeft ze dan ook elke kans om naar het buitenland te trekken met beide armen genomen, denk maar aan een taalstage bij een lokaal gezin in het hartje van Spanje, een studiereis naar Thailand of een stage als gids in Fins Lapland. Daarnaast heeft ze privé ook tal van bestemmingen binnen en buiten Europa gezien zoals de Franse Riviera, Bulgarije, de Azoren, Madeira, Thailand en Sri Lanka. Niets is te ver! De nummer 1 op haar bucketlist is om via de Inca Trail naar Machu Picchu te trekken. Maar ook een citytrip naar een van de vele Europese steden mogen niet op die lijst ontbreken. Haar favoriete Travelworld-bestemmingen zijn: La Réunion, Sri Lanka, Thailand, Mexico, Cuba en Mauritius maar stiekem eigenlijk gewoon allemaal.
Bestemmingen:
Thailand, Sri Lanka, Mauritius, La Réunion
Ines Maene
Ines Maene

Data Entry Medewerker

Expertise:
Na mijn studies Office Management ben ik tijdens mijn zoektocht naar een job een vacature van Travelworld tegengekomen. De functie Data Entry productiemedewereker, sprak mij behoorlijk aan. Ik ben heel blij dat ik mijn kans gewaagd heb en het team kon vervoledigen sinds november 2022. Ik heb het geluk om te beginnen aan mijn eerste werkervaring samen met jonge enthousiaste collega’s in een interessante werkomgeving. Mijn taken zijn onder andere, contracten verwerken, speciale aanbiedingen en acties inbrengen, nieuwe producten lanceren etc. Ik zet mijn administratieve vaardigheden in om data en content in te brengen terwijl ik de vele boeiende reisbestemmingen ontdek die Travelworld voor u te bieden heeft.