Malta

Malta

Herontdek Europa

Malta: uw ideale vakantiebestemming! Malta een origineel eiland met heel wat afwisseling, vol cultuur, gastronomie en verwennerij. Het regent er zelden en de stranden worden afgekoeld door een lichte zeebries. De sterk uitgesneden kustlijn - vooral in het noorden en het zuiden - vormt ontelbare pittoreske baaien en kreekjes, geklemd tussen hoge rotswanden en afgewisseld door kleine zandstranden: een paradijs voor alle watersportliefhebbers.

Valuta:

De Euro is de officiële munteenheid.

Reisformaliteiten:

Voor zowel Malta als Gozo heeft u geen internationaal paspoort nodig. Een gewone identiteitskaart is voldoende.

Mogelijk zijn er op het moment van uw reis extra maatregelen en protocollen ter bestrijding van de COVID-19 pandemie van toepassing. De laatste versie hiervan wordt samen met uw reisdocumenten bezorgd.

Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht op de websites https://diplomatie.belgium.be/nl en https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/

Tijdsverschil:

Geen tijdsverschillen met België.

Klimaat:

Het eiland Malta in de Middellandse Zee geniet van een mild klimaat te vergelijken met dat van Sicilië of de Peloponnesos. Het regent er zelden en de stranden worden afgekoeld door een lichte zeebries.

Taal:

De officiële talen zijn het Engels en het Maltees. Het Maltees is een Semitische taal met een Latijns schrift. In de loop der eeuwen zijn er veel Engelse, Italiaanse en Franse woorden in de taal opgenomen. Op Malta wordt ook veel Italiaans gesproken.

Onze favoriete hotels in Malta

Malta

Hotel Juliani

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
Malta

Corinthia Hotel St Georges Bay

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
Malta

The Westin Dragonara Resort

8 dagen, kamer & ontbijt, vanaf-prijs per persoon
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
€ 787,00
Bekijk deze reis

Onze favoriete rondreizen in Malta.

Malta

Combi Malta - Gozo

8 dagen/7 nachten
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf