Zoveel redenen waarom jouw droomreis bij ons begint Waarom Travelworld

Zoveel redenen waarom jouw droomreis bij ons begintWaarom Travelworld

Travelworld

Ruimste aanbod

Meer dan 40 bestemmingen met een gigantisch aanbod aan hotels, rondreizen en ervaringen. Travelworld heeft voor iedere klant en ieders budget wat wils. 

Travelworld

Uitzonderlijke service

Service op maat van het allerhoogste niveau. We staan 24/24 voor u klaar voor, tijdens en na uw reis. In geval van problemen bent u beschermd.

Travelworld

30 jaar ervaring

Travelworld berust op een ervaring van meer dan 30 jaar. We werden ook reeds vijf jaar op rij verkozen tot Verre Reizen specialist van het land.

Travelworld

Jong en dynamisch

Travelworld is een jong en dynamisch familiebedrijf, gerund door broer en zus Lieven & Annelies. Samen met een fantastisch team van fris en fruitige reisexperten bruisen zij van de ideeën om van uw reis een droomvakantie te maken. Travelworld is onafhankelijk en vaart dus helemaal haar eigen koers. 

Travelworld

Boekbaar via uw reisagent

Travelworld wordt verkocht via elk reiskantoor in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. U vindt dus een Travelworld verkooppunt bij u in de buurt en boekt daar in alle vertrouwen uw Travelworld vakantie aan dezelfde prijs als online. Extra service van de fantastische reisagenten waar wij al decennia lang mee samenwerken. Hiep hiep hiep voor de (Travelworld agent. 

Travelworld

Online en offline

Online vindt u een ruim aanbod terug, maar ook offline staan we sterk. Nog dit jaar lanceren we tal van nieuwe, inspirerende brochures waarin we extra inzetten op de beleving. Reizen is immers zoveel meer dan een leuk hotel kiezen. Het gaat over de ervaringen, de ontmoetingen en de onvergetelijke momenten tijdens uw trip. Binnenkort ontdekt u het allemaal in onze kleurrijke reisbrochures. 

Travelworld

Travelworld Moments

Beleef uw Travelworld Moment op onze bestemmingen. Uw reis geeft u nog extra kleur met één van onze vele belevingen, die u kunt toevoegen aan uw vakantie. Kruid uw reis naar wens met deze momenten, waarvan u er verschillende terugvindt en meteen kunt boeken op deze site. 

Travelworld

Prijsgarantie

Niemand betaalt graag te veel voor zijn reis. Daarom voeren onze reisexperts dagelijkse prijschecks uit om te garanderen dat onze prijs de beste prijs is. Vindt u toch elders een betere prijs voor dezelfde reis? Contacteer ons dan zodat we er meteen een mouw aan kunnen passen. Uw droomreis aan een droomprijs? Daar tekenen we voor.   

Travelworld

Reizen volgens thema

Heeft u liever geen joelende kinderen aan het zwembad? Wil u een reis waarin echt alles inbegrepen is? of draagt u het duurzame aspect hoog in het vaandel? Onze reizen zijn gesorteerd volgens thema, zodat u nog makkelijker de perfecte vakantie kunt selecteren. Een verwoede golfer of eerder op zoek naar het ultieme boetiekhotel? Aan iedereen is gedacht.

Travelworld

Extra voordelen

Door onze decennialange ervaring hebben we fantastische contacten opgebouwd met onze partners wereldwijd. Vandaar kunnen we in onze hotels extra voordelen voor u onderhandelen. Een gratis kamerupgrade? Een late check-out? Een romantisch diner op het strand? Check, check, check. Extra voordelen zonder er extra voor te betalen? Daar zegt u toch geen nee tegen? 

Travelworld

Reizen op maat

Geen enkele klant is exact hetzelfde en daarom werkt een team van reisprofessionals met plezier uw reis op maat uit. Vindt u uw gading niet meteen in ons aanbod online of offline? Geen probleem, we gaan graag aan de slag om samen met u uw ultieme vakantie vorm te geven. Zonder dat u daarvoor één eurocent meer betaalt natuurlijk.

Travelworld

Trouwen in het buitenland

Trouwen in een uitgeregend polderlandschap of liever met de voetjes in het zand op een exotisch strand? Onze keus is snel gemaakt. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in het uitwerken van volledig wettelijke huwelijken. Trouwen in Aruba of Mauritius? of liever in Bora Bora of in Jamaica? No worries, wij regelen het voor u en staan u bij met raad en daad.