Tanzania / Zanzibar

Tanzania / Zanzibar

The best of two worlds!

Tanzania is één van de meest indrukwekkende Afrikaanse landen met miljoenen dieren in uitgestrekte parken. Ideaal in combinatie met het groene eiland Zanzibar, wat zich vlak voor de kust van Tanzania bevindt. Het kenmerkt zich door z'n kilometers lange witte zandstranden en helderblauw zeewater, maar ook de groene wouden in het binnenland zijn meer dan de moeite waard. De hoofdstad Stonetown is met z'n smalle steegjes, typische huisjes en prachtige moskeeën al evenmin te missen.
Travelworld stelt u verschillende safari's voor op Tanzania, al dan niet in combiantie met een strandvakantie op Zanzibar. Nieuw is een pakket uitgewerkt met de Melia groep, waarbij u het nieuwe Melia Serengeti combineert met hun strandhotel op Zanzibar. Ontedek het beste van twee enorm verschillende werelden: Zanziber & Tanzania beiden u alle ingrediënten voor de reis van uw leven!

Valuta:

De lokale valuta is de Tanziaanse Shilling. Amerikaanse dollars kunnen vrij omgewiseld worden ter plaatse en ook kredietkaarten worden in de meeste hotels en restaurants aanvaard.

Reisformaliteiten:

Een geldig internationaal paspoort, dat nog 6 maand na retour geldig blijft is vereist.

U heeft ook een visum nodig, wat u bij aankomst op de luchthaven kan aanschaffen (neem 2 pasfoto's mee)

Mogelijk zijn er op het moment van uw reis extra maatregelen en protocollen ter bestrijding van de COVID-19 pandemie van toepassing. De laatste versie hiervan wordt samen met uw reisdocumenten bezorgd.

Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht op de websites https://diplomatie.belgium.be/nl en https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/

Tijdsverschil:

In de zomer is het 1 uur later dan in België, in de winter 2 uur. 

(GMT+3)

Klimaat:

​Het klimaat is het ganse jaar door warm en vochtig, met een gemiddelde temperatuur van 25°C. Er waait ook meestal een aangename zeewind.

Taal:

Swahali, een mix van Engels en Arabisch, is de officiële taal. Het Engels wordt in de meeste toeristische plaatsen ook vlot gesproken.

Onze favoriete hotels in Tanzania / Zanzibar

Tanzania

The Residence Zanzibar

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
Tanzania

Zuri Zanzibar

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
Tanzania

RIU Palace Zanzibar

9 dagen, all inclusive, vanaf-prijs per persoon
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
€ 2.133,00
€ 1.813,00
Bekijk deze reis