Sint Maarten

Sint Maarten

Twee voor de prijs van 1

'Twice the vacation, twice the fun' op het levendige eiland Sint-Maarten, waar u twee compleet verschillende werelden ontdekt op één en dezelfde bestemming. Sint-Maarten brengt immers Frankrijk en Nederland samen, met een Franse én Nederlandse kant.
De verschillen zijn groot en dat maakt deze bestemming net zo boeiend en afwisselend. Ontdek de knappe fauna en fora, zwem in indrukwekkende lagunes, shop till you drop in de sfeervolle steden, huur een zeiljacht en vaar er op los; de mogelijkheden zijn eindeloos.
Waarom Sint-Maarten niet combineren met het exclusieve St. Barth, volgens velen het meest prestigieuze eiland van de Caraïben. Een trekpleister van de beau monde van deze planeet en vaak ook het Cote d'Azur van het Caribisch gebied genoemd. Zien en gezien worden op dit knappe eiland met fabelachtige baaien, adembenedemnde vergezichten, fantastische bars, toprestaurants en de meest exclusieve boetieks. Welk droomeiland draagt uw voorkeur weg? 

Valuta:

De gangbare munt is de euro. De dollar wordt ook courant aanvaard.

Reisformaliteiten:

U heeft een internationaal paspoort nodig die geldig is tot na retour.

Vaccinaties zijn niet nodig, meer informatie hieromtrent vindt u op www.itg.be

Mogelijk zijn er op het moment van uw reis extra maatregelen en protocollen ter bestrijding van de COVID-19 pandemie van toepassing. De laatste versie hiervan wordt samen met uw reisdocumenten bezorgd.

Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht op de websites https://diplomatie.belgium.be/nl en https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/


Tijdsverschil:

Tijdens de winter is het 5 uur vroeger, tijdens de zomer 6 uur

(GMT-4)

Klimaat:

Sint Maarten heeft een tropisch klimaat van constante temperaturen rond de 27°C gedurende het ganse jaar. Van juni tot oktober valt wat meer regen, maar vooral in korte buien.

Taal:

Op Sint Maarten is Nederlands de officiële taal aan de Nederlandse kant en Frans aan de Franse kant. Natuurlijk wordt ook het Engels vlot gesproken.

Onze favoriete hotels in Sint Maarten

Sint Maarten

Sonesta Ocean Point

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
Sint Maarten

Secrets St. Martin Resort & Spa

9 dagen, all inclusive, vanaf-prijs per persoon
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
€ 3.313,00
€ 2.319,00
Bekijk deze reis
Sint Maarten

Divi Little Bay Beach Resort

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf