Grenada

Grenada

The spice of the Caribbean!

Grenada, ook wel "Spice Island" genoemd, is gelegen in het uiterste Zuiden van de Caraïben en biedt een perfecte balans van groene ongerepte landschappen en cultuur.
Het spreekt de belangstelling aan van avontuur liefhebbers, strandgangers, of koppels op zoek naar een romantische bestemming.

Het kleine eiland heeft de vriendelijkste mensen in het Caribisch gebied, dus zelfs als u toevallig verdwaalt, zult u zeker andere aspecten van de levendige cultuur en gastvrijheid tegenkomen.

Valuta:

De Oost-Caribische Dollar is de gangbare munt. De Amerikaanse dollar en kredietkaarten worden in de meeste grote winkels en hotels aangenomen.

Reisformaliteiten:

Internationaal paspoort geldig tot 6 maanden na retour. 

Geen vaccinaties vereist, meer informatie vindt u op www.itg.be

Mogelijk zijn er op het moment van uw reis extra maatregelen en protocollen ter bestrijding van de COVID-19 pandemie van toepassing. De laatste versie hiervan wordt samen met uw reisdocumenten bezorgd.

Voor meer informatie kunt u ook altijd terecht op de websites https://diplomatie.belgium.be/nl en https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/

Tijdsverschil:

In de winter is het op Barbados 5 uur vroeger en in de zomer 6 uur vroeger dan in België.
(GMT-4)

Klimaat:

De temperatuur bedraagt het jaar rond tussen de 28° en 30°C.
Omwille van z'n zuidelijke ligging in de Caraïben is de kans op een orkaan tijdens het seizoen (juli-oktober) extreem laag.

Taal:

Engels is de officiële taal in Grenada. Op het eiland spreekt men ook patois, een lokaal dialect.

Onze favoriete hotels in Grenada

Grenada

Sandals Grenada Resort & Spa

9 dagen, all inclusive, vanaf-prijs per persoon
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
€ 4.222,00
€ 2.956,00
Bekijk deze reis