An Adult-Only Boutique Hotel SALT of Palmar

An Adult-Only Boutique HotelSALT of Palmar

Mauritius

v.a.
€ 1.699,00
€ 1.529,00
p.p.

SALT of Palmar is een adult only boutique hotel (min. 16 jaar) en een uiterst uniek hotel, het eerste van de SALT groep. 

SALT laat u kennismaken met het échte Mauritius en moedigt u aan om op verkenning te gaan. Mauritius is immers doordrenkt van geschiedenis en barstensvol erfgoed en moderne cultuur. U hoeft zelfs het hotel niet te verlaten om kennis te maken met deze magische bestemming. U proeft het in het restaurant, u beleeft het in de spa, u voelt het in het interieur. 

SALT is meer dan een hotel, het is een manier van leven. Het hotel werd ontworpen en ingericht door lokale mensen. Zij maken ook het eten en de muziek. Het is een levendige, vrolijke plek ontworpen door een kunstenaar die gelooft dat kleur gelijk staat aan geluk. Geïnspireerd door de vrolijke sfeer van het eiland springt SALT of Palmar er tussenuit.  

SALT of Palmar is uiterst intimistisch met slechts 59 kamers. Ze hebben een eigen boerderij die exclusief levert aan het restaurant. Verse, organische producten staan er op de kaart, inclusief ook heel wat vegetarische en veganistische specialiteiten. Er is een unieke zoutkamer in de spa, er zijn geen buffetten, geen vaste TV-schermen en geen plastic voor eenmalig gebruik. SALT heeft alles wat u nodig heeft, zelfs dat waarvan u niet wist dat u het nodig had. Meer dan een hotel, meer dan een vakantie: welkom in SALT. 

Sfeervol charmehotel
Kleinschalig boetiekhotel
Aan een prachtig stuk strand
All Inclusive optie beschikbaar

Over dit hotel

Ligging

Het is een levendige, vrolijke plek ontworpen door een kunstenaar die gelooft dat kleur = geluk is. Geïnspireerd door de vrolijke sfeer van het eiland springt SALT of Palmar er tussenuit.  

Maaltijdregimes

 • Kamer & Ontbijt
 • Half Pension
 • Vol Pension
 • All inclusive

Faciliteiten

Een verblijf in SALT of Palmar vult u in zoals u het wenst, maar staat sowieso bol van de unieke ervaringen.  Fiets of wandel, leer segadansen of volg een yogales.  Het draait allemaal om bewegen en ontdekken.  SALT verhuurt ook fietsen én milieuvriendelijke wagens om er zelf op uit te trekken en het eiland te verkennen.  Verschillende naburige dorpjes, tempels, marktjes én de boerderij van SALT zijn allemaal op fietsafstand gelegen.  Bij check-in krijgt u toegang tot de unieke SALT app (die ook dienst doet als sleutel tot uw kamer), maar u krijgt ook de fantastische gids THIS IS MAURITIUS.  In deze gids niet de typische toeristische uitstapjes, maar unieke plekken en ervaringen om het échte Mauritius te ontdekken. 

Het eiland pulseert op het levendige ritme van de Sega-muziek. Muziek met hart en ziel, die in de strandbar en het restaurant dan ook steevast weerklinkt.  Lokale artiesten komen quasi elke avond live muziek spelen.  Elke dag is ook een leerzame dag bij SALT.  Aardewerk maken met Janine, in alle vroegte vissen met Kishor, manden vlechten met mevrouw Bulleeram?  Het kan allemaal.  Leren maakt deel uit van het leven in het hotel.

Lokale auteurs zetten de toon voor de bibliotheek, die bomvol steekt met de beste Mauritius-gerelateerde literatuur.  Boeken die de lokale keuken, muziek, ambachten, cultuur en natuur vieren. 

Vakantie is ook het ideale moment om terug in balans te komen.  Daarvoor is de ideale plek SALT Equilibrium, de spa van het hotel.  Zout speelt er de hoofdrol in de behandelingen én ook in de unieke zoutkamer.  Dit is de eerste in z'n soort op het eiland en de zoutdampen hebben een helende werking op uw ademhaling, huid, immuniteit en energieniveau.

De pesticidenvrije boerderij is de eigen bron van ingrediënten met biologische groenten en fruit, gekweekt op basis van de hydrocultuur.  In deze boerderij vindt u ook het vegetarische restaurant van het hotel (geopend maart 2019).  Een uniek concept, want u ziet echt wat u eet.  Op de boerderij worden ook workshops georganiseerd inclusief kooklessen, yogalessen en boeiende gesprekken.  Denk, beweeg en eet; zuiverder en puurder.  

Restaurants & bars

De smaken van Mauritius komen tot leven in de restaurants van het hotel.  De SALT Bakery serveert verleidelijk brood en gebak, ter plaatse gemaakt en altijd recht uit de oven.  Het SALT Restaurant zegt adios tegen het buffet en serveert enkel verse, lokale en smakelijke gerechten.  De ingrediënten zijn stuk voor stuk aangeleverd door plaatselijke boeren, vissers en telers.  Er zijn natuurlijk ook bars op het dak, op het strand en bij het zwembad.  

Travelworld Extras

Huwelijksreis of huwelijksverjaardag

Reizigers op huwelijksreis genieten van een extra korting van 5% alsook volgende attenties:
Honeymoon decoratie van de kamer, initiatie met de SALT patissier, selectie van huisgemaakte koeken, cocktail initiatie met de SALT mixoloog, romantisch diner (indien verblijf op half pension minimum), massage 30min per persoon (indien minstens 4 overnachtingen)

Voorwaarden:

Huwelijksreis: Certificaat maximaal 12 maanden na huwelijksdatum
Huwelijksverjaardag: Elk 5e huwelijksverjaardag

Accommodaties

SALT of Palmar is uiterst intimistisch met slechts 59 kamers.

Elk van de kamers is uitgerust met alleen de beste dingen: een handgemaakt kingsize-bed, 100% biologisch katoenen beddengoed, een yogamat en -blok, een radio en volledig natuurlijke, lokaal geproduceerde toiletartikelen.

Kamertypes

Garden View

max. 2 pers. / kamer

 • Tuinzicht

Sea View

max. 2 pers. / kamer

 • Zeezicht
 • Dicht bij het zwembad gelegen

Bang on Beach

max. 2 pers. / kamer

 • Zeezicht
 • Dicht bij het strand gelegen

Pool Plus

max. 2 pers. / kamer

 • Ruimere kamer
 • Tuin - & zwembadzicht
 • Dicht bij het zwembad gelegen

Best on Beach

max. 2 pers. / kamer

 • Zeezicht
 • Ruimere kamer
 • Dicht bij het strand gelegen

Excursies gerelateerd aan dit hotel

Deze vind je misschien ook leuk

Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

10 dagen, half pension, vanaf-prijs per persoon
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
€ 2.149,00
Bekijk deze reis
Mauritius

Veranda Paul & Virginie

10 dagen, half pension, vanaf-prijs per persoon
Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf
€ 2.111,00
€ 1.689,00
Bekijk deze reis
Mauritius

Ambre Resort

Inclusief vlucht
Inclusief transfer
Inclusief verblijf

Vraag een offerte aan