Kamer 1

Reisgezelschap/kamer/regime wijzigen
Kamers
Kies een andere vlucht voor Jamaica
Toon vluchten in reisklasse
Toon vluchten vanaf

Alternatieve vluchten ()

Jungle, Bergen, Strand & Reggae vibes... Natuurlijk Jamaica - Fly & Drive

Jungle, Bergen, Strand & Reggae vibes...Natuurlijk Jamaica - Fly & Drive

Jamaica

Combineer de relaxte Caraïbische sfeer met ongelooflijke natuur

Jamaica, the island in the sun, doet onherroepelijk denken aan rum, reggae en relaxen in een hangmat op een tropisch strand. En dat beeld klopt zeker, maar Jamaica heeft nog zoveel meer te bieden. Met de verrassende Blue Mountains, de moerassen van de Black River en de toverachtige watervallen is Jamaica een waar natuurparadijs en nodigt het je uit om deze prachtige natuur volledig te beleven alvorens je neerploft in je hangmat en geniet van een verfrissende cocktail met een adembenemende zonsondergang op de achtergrond.

En de Jamaicanen zelf? No problem!

Natuurlijk Jamaica - Fly & Drive

Uw rondreis wordt samengesteld...

Met wie ga je?
Aantal kamers

Kamer 1

Reisgezelschap/kamer/regime wijzigen
Reisperiode

Dag 1

Brussel - Montego Bay

Onder de palmbomen van Mo’Bay begint je fly & drive in Jamaica pas echt. Hou je klaar voor een geweldig avontuur!

Welkom in Jamaica...

Verblijf standaard pakket: Deja Resort *** - Superior Ocean View
Verblijf luxe pakket: S Hotel ***** - Ocean View Deluxe Double

Dag 2

Montego Bay - Ocho Rios

Vandaag is de dag... dé dag dat je rondreis start om de geweldige natuur van Jamaica te leren kennen. Onderweg naar Ocho Rios, is het zeker de moeite om even te stoppen en plaats te nemen in de tropische tuin van het Rockland Bird Sanctuary. Hou een klein flesje suikerwater in je hand, even wachten… en dan komt een ‘Doctor Bird’ letterlijk uit je handen eten! 

Rijd daarna door naar de prachtige Martha Brae rivier, waar je de kans krijgt om mee te gaan op een vlot om te raften over dit prachtige stukje groene water. Eens aangekomen in het hotel, geniet je van de ultieme rust...

Verblijf standaard pakket: Hibiscus Lodge ***+ - Deluxe Ocean View
Verblijf luxe pakket: Hermosa Cove ****+ - Breadfruit Villa

Dag 3

Ocho Rios - Dunn's Falls

Dunn’s River Waterfall is een prachtige 180 meter lange en 55 meter hoge waterval waarvan het water uit de rivier rechtstreeks de zee in stroomt. Daarnaast ligt de waterval ook in het regenwoud van Jamaica, wat zorgt voor een ongelooflijke groene omgeving. Maar dit stukje natuur is vooral ook heel leuk, omdat je de waterval zelf gewoon kan beklimmen. Dunn's waterfall loopt trapsgewijs naar beneden, waardoor je heel eenvoudig naar omhoog of naar beneden kunt klimmen, en je vindt er overal kleine lagunes om in te zwemmen. Leef jezelf dus volledig uit in dit prachtig stukje natuur!

Verblijf standaard pakket: Hibiscus Lodge ***+ - Deluxe Ocean View
Verblijf luxe pakket: Hermosa Cove ****+ - Breadfruit Villa

Dag 4

Ocho Rios - Blue hole

Zoek vandaag terug je innerlijke avonturier op, want je kan in het Blue Hole in Ocho Rios namelijk aan canyoning doen. De naam zegt het zelf, Blue Hole is een prachtige diepe kloof die zijn naam dankt aan het azuurblauwe water. Je kan springen van de verschillende hoogtes in de kloof, gewoon genieten van te zwemmen in het blauwe water of je kan ook een parcours volgen om over alle watervallen te lopen en in alle natuurlijke zwembadjes pootje te baden.

Verblijf standaard pakket: Hibiscus Lodge ***+ - Deluxe Ocean View
Verblijf luxe pakket: Hermosa Cove ****+ - Breadfruit Villa

Dag 5

Ocho Rios - Port Antonio

Start je dag vandaag met een bezoekje aan de Sun Valley Plantation in Ocho Rios. Dit is een botanische boerderij, waar je het tropische fruit letterlijk van de bomen plukt om op te eten. Rijd daarna verder richting Port Antonio met nog een stop bij de Somerset falls & Daniel's River, enkele prachtige watervallen op het terrein van een oude suikerrietplantage. 

Verblijf standaard pakket: Bay View Eco Resort & Spa *** - Standaard kamer
Verblijf luxe pakket: Kanopi House **** - Treetop Treehouse Bungalow

Dag 6

Port Antonio - Rio Grande

Maak een cruise van 10 km over de Rio Grande, de langste rivier van Jamaica. Je vaart op een bamboevlot voor twee, met stokken door een deskundige vlotter die informatie kan delen over de flora en fauna van de regio. Deze manier van transport werd oorspronkelijk gebruikt om bananen van het binnenland van Portland naar de kust te vervoeren voor export, maar sinds de jaren 40 worden de bamboevlotten vooral voor plezier gebruikt. Geniet van weer een stukje prachtige natuur.

Verblijf standaard pakket: Bay View Eco Resort & Spa *** - Standaard kamer
Verblijf luxe pakket: Kanopi House **** - Treetop Treehouse Bungalow

Dag 7

Port Antonio - Blue Lagoon & Frenchman's Cove

De Blue Lagoon, gelegen bij Port Antonio, is een helderblauw meer dat wordt omringd door groene heuvels. Het bijzondere aan dit meer is dat het water gedurende de dag van kleur verandert, dit heeft te maken met hoe de zon op het water schijnt. Deze lagune is verbonden met de zee en het is dan ook een combinatie van zoet en zout water. Geniet hier dus alvast van te relaxen in het water, alvorens je kan werken aan het bruine kleurtje op het strand van Frenchman's Cove.

Verblijf standaard pakket: Bay View Eco Resort & Spa *** - Standaard kamer
Verblijf luxe pakket: Kanopi House **** - Treetop Treehouse Bungalow

Dag 8

Port Antonio - Blue Mountains

Na de dagen aan de kust van Port Antonio, rijd je vandaag het fantastische nationale park van de Blue Mountains in. Dit Unesco Cultuur- & Natuurerfgoed is ideaal voor wandelingen met fantastische uitzichten, maar eerst stoppen we alvast bij een koffie plantage. De koffie van de Blue Mountains behoort tot de beste van de wereld, dus dit is zeker iets wat je moet proeven. Santé...

Verblijf standaard pakket: Heritage Gardens *** - Standaard cottage
Verblijf luxe pakket: Strawberry Hill Hotel **** - Studio cottage

Dag 9

Blue Mountains

Haal je wandelschoenen maar boven, want dit beloofd een pittige maar prachtige wandeling te worden. De Blue Mountain Peak heeft een hoogte van 2.254 meter en de top kan je het beste zien in de ochtend, als het nog een beetje helder is. Je bent dus volledig vrij om de wandeling 's nachts te starten, zodat je op de top staat voor een prachtige zonsopgang, of indien je liever geniet van de nachtrust, kan je gerust ook overdag wandelen naar de top met prachtige uitzichten onderweg.

Verblijf standaard pakket: Heritage Gardens *** - Standaard cottage
Verblijf luxe pakket: Strawberry Hill Hotel **** - Studio cottage

Dag 10

Blue Mountains - Treasure Beach

Vanuit de Blue Mountains wisselen groene bergen, kleurrijke markten en suikerrietplantages elkaar af, voordat je vier uur later bij de zuidwestkust aankomt. Trek erop uit om dit verstopt stukje paradijs te gaan verkennen, ook gekend als Treasure Beach. Maak een eerste stop bij de YS-Watervallen en neem een verfrissende duik in de natuurlijke poelen of haal je innerlijke Tarzan boven terwijl je met een liaan bij de watervallen slingert. 

Verblijf standaard pakket: Welcoming Vibes *** - Deluxe Seaview Room
Verblijf luxe pakket: Cashaw Cabin Treasure Beach **** - Private Cottage with pool

Dag 11

Treasure Beach - Negril

De laatste stop van je reis is bij het lange zandstrand van Negril. Met wit zand en wuivende palmbomen is het een van Jamaica’s mooiste stranden. Geniet van het uitblazen tijdens deze laatste stop, en vergeet niet even langs te gaan bij zonsondergang naar Rick's Café, om te kijken of zelf te klifduiken. 

Verblijf standaard pakket: Country Country ***+ - Premium Double
Verblijf luxe pakket: Tensing Pen Resort ****+ - Pine Pillar House

Dag 12

Negril - Montego Bay Airport

Geniet nog voor de laatste keer van de reggae vibes en azuurblauwe zee. Dan word je opgehaald bij het hotel en naar de internationale luchthaven van Montego Bay gebracht. Je stapt op je vlucht naar huis, een bijzondere reiservaring rijker.

Goeie vlucht...

Dag 13

Montego Bay - Brussel

The sun is shining, the weather is sweet

Niet enkel in het lied, maar in alles wat je ziet

Ontdek je graag nog wat van deze reggae sfeer

Kijk naar onze andere rondreizen in Jamaica voor nog zoveel meer...

Over deze reis

Inbegrepen

  • Internationale vluchten
  • Luchthaventaksen en administratiekosten
  • 11 overnachtingen per beschreven hotelpakket, inclusief ontbijt (Behalve in Treasure Beach)
  • Huurwagen voor 12 dagen
  • Toegang tot Rockland Bird Sanctuary, Rio Grande & YS-Watervallen  

Niet inbegrepen

  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooien en tips
  • Overige maaltijden

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan en onze reisspecialisten bezorgen je zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsofferte, volledig op jouw maat. Hoe meer info je ons bezorgt, hoe beter we de offerte kunnen afstemmen op jouw verwachtingen.