Kamer 1

Reisgezelschap/kamer/regime wijzigen
Kamers
Kies een andere vlucht voor Guadeloupe
Toon vluchten in reisklasse
Toon vluchten vanaf

Alternatieve vluchten ()

Islandhopping in de Caraïben Combi Martinique & Guadeloupe

Islandhopping in de CaraïbenCombi Martinique & Guadeloupe

Guadeloupe

Leef als God in Frankrijk op de Franse Antillen...

Gooi westerse, oosterse, Afrikaanse en Caraïbische invloeden bij elkaar, schudt het even flink op en je krijgt de Creoolse cultuur, die er op de eilanden Martinique en Guadeloupe op allerlei manieren vanaf spat... Op je bord, op straat, in de vrolijk gekleurde huizen, tijdens het jaarlijkse carnaval en nog zoveel meer. 

Tradities, geschiedenis en creativiteit hebben een unieke identiteit gecreëerd waar de bewoners trots op zijnen brengt je meteen in een andere wereld en doet grauw en grijs België vergeten zodra je voet aan land zet.

Je verblijft in prachtige charmehotels met 5 nachten op het bloemeneiland Martinique, gevolgd door 5 nachten op de afwisselende eilandengroep Guadeloupe.

Combi Martinique & Guadeloupe

Uw rondreis wordt samengesteld...

Met wie ga je?
Aantal kamers

Kamer 1

Reisgezelschap/kamer/regime wijzigen
Reisperiode

Dag 1

Brussel - Martinique

Vertrek richting het groene paradijs van Martinique. Het eiland is 70 km lang en 30 km breed en kan in twee totaal verschillende landschappen worden opgesplitst: het noordwestelijke deel is de groene long van het eiland met bergen en tropische natuurpracht, terwijl het zuidoosten heuvelachtig en droog is met witte strandjes.

Bij aankomst op de luchthaven, word je verwelkomd door de lokale agent en met een transfer naar het hotel gebracht naar keuze.

Dag 2 - 5

Martinique

Niet te missen tijdens je verblijf: Montagne Pelée, het hoogste punt van Martinique, met riviertjes en ravijnen. Een paradijs voor wandelaars bij de botanische tuin van Batala, met meer dan een miljoen tropische planten, boottochtje op zee tussen de zandbanken met zwempartij bij de Fonds Blancs, ga naar de oude rumdistilleerderij Trois Rivières of naar hoofdstad Fort de France met kathedraal, markten, bloemenparkjes,...

Dag 6

Martinique - Guadeloupe

Check out in Martinique en neem de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Guadeloupe.

Vanuit de lucht kun je het heel goed zien: het eiland Guadeloupe heeft de vorm van een vlinder. De linkervleugel heet Basse Terre, de rechter Grande Terre en ze zijn met elkaar verbonden door een brug. Maar denk niet dat dit alles is want Guadeloupe is eigenlijk een archipel van 5 eilanden, de één nog paradijselijker dan de ander!

Op vaarafstand liggen: Marie Galante, Îles des Saintes, Îles de la Petite Terre en La Désirade. Het binnenland is, net zoals Martinique, groen en tropisch met als hoogtepunt de vulkaan La Soufrière (1478 m).

Verwelkoming door de lokale agent en transfer richting je hotel naar keuze.

Dag 7 - 10

Guadeloupe

Niet te missen tijdens je verblijf : De spectaculaire watervallen Chutes du Carbet, La Soufrière met zijn buitengewoon uitzicht heeft op Les Saintes en Marie Galante, het Nationale Park van Guadeloupe, de hindoetempel van Changuy, de basiliek Saint Pierre et Saint Paul, de internationale golf van Saint Francois, of zoek het avontuur op in de bomen in het hart van la Canopée, en ga zeker eens langs bij het mooiste strand van Grande Anse,...

Dag 11

Guadeloupe - Brussel

Zeg 'au revoir' aan deze prachtige eilanden en neem de transfer terug richting de luchthaven van Guadeloupe. 

Goeie vlucht...

Dag 12

Brussel

Welkom thuis.

Over deze reis

Inbegrepen

  • Internationale vluchten
  • Lokale vlucht tussen Martinique & Guadeloupe
  • Transfers op beide bestemmingen tussen de luchthaven en hotel
  • 5 nachten in Martinique in hotel naar keuze
  • 5 nachten in Guadelouope in hotel naar keuze
  • Alle luchthaven- en vertrektaksen
  • Verzorgde documentatiemap met infobrochures

Niet inbegrepen

  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Toegangsgelden bezienswaardigheden en excursies