Variety Cruises

Variety Cruises neemt u mee naar prachtige plekken op aarde onder een familiale sfeer. De bemanning zet alles op alles om u te voorzien van alle gemakken aan boord. Service staat hoog in het vaandel en u komt hierdoor helemaal niks te kort. Klein detail is dat er aan boord geen zwembad aanwezig is, u heeft wel voldoende mogelijkheden om een duik te nemen in het water.

Op de schepen van Variety Cruises wordt gereisd in kleine groepen. Vaak kunnen er 30 tot 50 passagiers mee op het schip. De reden voor de kleinere schepen is zodat de meest onbekende poorten en wateren bereikt kunnen worden. Hier kan ultiem genoten worden van een ongerepte natuur.  Wees hierin zelf flexibel en bepaal zelf wanneer je van het schip af wil. De service is op elke jacht uniek. Er zijn veel hoogtepunten om van te genieten op de vloot van Variety Cruises. Op elk schip zijn binnen -en buitenhutten en een variatie aan suites te vinden. Comfortabele en elegante meubels wachten in de hut. Dineren is hier een vak op zich. Top koks zijn dag in dag uit bezig met het bereiden van de heerlijkste maaltijden. Om te ontspannen met een cocktail, alcoholisch of alcoholvrij kunt u terecht op het zonnedek.  

Travelworld werkt met Variety Cruises samen in o.m. de Seychellen en Cuba.  Voor meer info, contacteer uw dichtstbijzijnde Travelworld verkoopppunt voor prijzen en/of reservatie.   

 

 

 

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.