Starclippers

Beleef als avonturier uw unieke droomvakantie op de vloot van de Star Clippers. De drie grootste schepen van de rederij zijn de Star Clipper, de Star Flyer en de Royal Clipper. Comfort, luxe en een unieke zeilervaring worden gewaarborgd op een cruise met Star Clippers. Ondanks de gebruikelijke faciliteiten ligt de nadruk vooral op een ultieme zeilervaring waar Star Clippers bekend om staat.

Naast van tevoren gemaakte reisplannen naar onder andere de Middellandse Zee, de Caribbean en sporadische transatlantische cruises, wordt een ander uniek concept aangeboden. De schipper vaart naar waar de wind hem heen voert, hierdoor kan men een reis vol verrassingen ervaren.

Neem aan boord de mogelijkheid om verschillende watersporten te ervaren, dineer in een van de culinaire restaurants alvorens van een van de avondshows te genieten waarin de bemanning zelf de hoofdrol speelt. Het misschien wel absolute hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk, zijn de Krahn Nesten. Dit is de masttop, waarop genoten kan worden van een fantastisch uitzicht.

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.