Silversea

Silversea cruises staat bekend om haar luxe cruises en exclusieve vaarroutes door de Caribbean, Centraal-Amerika, Transatlantische routes en West-Europa. Bij het boeken van een Silversea cruise op een van de vele vijf-sterren schepen kunt u een zeer chique sfeer verwachten met ruime suites inclusief zeezicht en persoonlijke butler service. Geniet van de geweldige service van het personeel zonder ooit te hoeven wachten bij een restaurant of activiteit.

Op elk schip zijn publieke sprekers aanwezig die u bij elke haven of tussenstop zullen vertellen over de cultuur en geschiedenis van de te bezoeken plaats. Ook zijn er aan boord golfinstructeurs die u het spelletje haarfijn uit kunnen leggen. Wanneer u voldaan bent van een van de vele sportactiviteiten of simpelweg even wil ontspannen, kan dit in een van de Steiner spa’s en fitnesscentrums.

De cruises van Silversea zijn gericht op volwassenen en ouderen. Aan boord van de Silversea schepen worden geen activiteiten voor kinderen georganiseerd.

 

 

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.