Seadream

Casual en geraffineerd maar niet pretentieus. SeaDream Yacht Club biedt een ervaring die gekenmerkt wordt door buitengewone service, gespecialiseerde restaurants en het bezoeken van havens waar doorgaans nooit cruiseschepen aanmeren. Verwacht bij SeaDream Yacht Club een welgesteld, geraffineerd en een laidback publiek, leeftijden variërend vanaf 30 jaar en ouder.

Ontdek met SeaDream Yacht Club wereldwijde bestemmingen. Boek een van de all-inclusive cruises naar populaire bestemmingen, zoals onder andere de Caribbean, het Middellandse Zeegebied en Transatlantische cruises.

Geniet aan boord van één van de twee identieke schepen van een jacht-achtige sfeer. De hutten hebben geen balkonnen, dit wordt gecompenseerd door de enorme ruimte op de dekken. Maak gebruik van de faciliteiten aan boord, zoals een spa en een watersportplatform of ervaar de populaire activiteit 'Sleeping under the stars'.

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.