Seabourn

Seabourn is dé rederij voor de wat oudere en ervaren cruiser. De rederij is een belangrijke aanbieder van luxe cruises. Seabourn staat daarom ook bekend om de excellente service, uitmuntende keuken, all-inclusive cruises en een elegante atmosfeer aan boord die erg luxe maar niet pretentieus is. De schepen van Seabourn zijn door de kleinere omvang in staat om in veel exotische havens aan te kunnen leggen.

De exotische bestemmingen zijn onder meer een van de redenen wat Seabourn zo aantrekkelijk maakt. Van de wereldwijde bestemmingen zijn cruises over de Middellandse Zee, de Baltische Zee en in Azië felbegeerd. Kies daarnaast uit cruises naar Alaska, de Caribbean en verschillende Transatlantische cruises.

Aan boord geniet u van luxe ingerichte hutten, allemaal van de suite categorie. Bezoek de grote spa resorts, geniet van de zon op de zonnedekken of bezoek één van de prijswinnende keukens. De actievelingen kunnen overdag genieten van een van de Marina Days, waar verschillende watersporten worden aangeboden.

 

 

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.