Paul Gauguin

Al meer dan 12 jaar doorkruist het cruiseschip Paul Gauguin de wateren van Frans-Polynesië. Het schip kan tot 330 passagiers vervoeren op schitterende cruises gaande van de Genootschapseilandencruise (Tahiti, Raiatea, Tahaa, Bora Bora, Moorea, ...) tot cruises van archipel naar archipel (Genootschapseilanden, Tuamotu en Markiezeneilanden).  Dit buitengewone 5-sterrenschip heeft alles in huis om aan al jouw wensen te voldoen: ruime, comfortabele kajuiten, gepersonaliseerde service (een uitstekende verhouding passagiers-bemanningsleden: 3/2), een cultuurprogramma met een lokaal tintje en ontelbare activiteiten!

Als passagier aan boord van MS Paul Gauguin geniet je een ruime dienstverlening en heb je keuze uit een lange lijst activiteiten. Op een uitschuifbaar watersportplatform aan de achterzijde van het schip kunnen gasten kajakken, windsurfen, scubaduiken en waterskiën. Het schip beschikt ook over een bibliotheek en een klein museum over de Polynesische geschiedenis en cultuur.  Andere faciliteiten voor de gasten zijn een spa met fitnessruimte, 3 restaurants (waarvan een gastronomisch), een zwembad en diverse entertainment- en ontspanningsruimtes, verspreid over 7 dekken. Ten slotte zijn alle kajuiten ruim en comfortabel ingericht.   

 

 

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.