Aranui

Het gloednieuwe passagiers/vrachtschip Aranui 5, vaart tussen Tahiti en de Marquesas eilanden. Het levert voedsel, medicijnen, materiaal, voertuigen en nog veel meer aan 6 van de majestueuze eilanden. Het schip speelt een essentiële rol in het leven van de Marquesiërs. U bent als passagier welkom om de weelderige ongerepte eilanden te ontdekken, ver weg van de gebaande paden. Dit op maat gebouwde vrachtschip is speciaal ontworpen om extra ruimte en comfort te bieden, voor diegenen die een uniek avontuur willen beleven, in relatieve luxe. Tegelijkertijd biedt het schip een opmerkelijk vriendelijke sfeer met een ervaren en attente crew. 

Vanuit Tahiti, tijdens een 14-daagse cruise worden talrijke haltes gemaakt tijdens de welke men telkens proeft van de ongelofelijke sfeer van de dorpbewoners die op de kaai komen om de passagiers te verwelkomen en om zich te bevoorraden. Ondertussen laden de zeemanen noni’s, citroenen, bananen of zakken vol kopra in en lossen ze post, elektrische toestellen, bouwmaterialen, levensmiddelen en andere goederen. Bij elke halte zullen ervaren en meertalige gidsen u meenemen om te gaan vissen, u laten kennis maken met lokale ambachten of u meenemen op uitstap naar verstopte sites in de diepe valleien. Cruise aan boord van de Aranui 5: een ervaring zoals er nog maar weinig bestaan!

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.