Cruises

Vertrek op de cruise van uw dromen met Travelworld.  We werken samen met de meest gerenommeerde rederijen ter wereld die garant staan voor een onvergetelijke reiservaring.  Voor een overzicht van alle mogelijke reisdata, routes en prijzen neemt u best contact op met uw dichtstbijzijnde Travelworld verkooppunt. 

Aranui

Het gloednieuwe passagiers/vrachtschip Aranui 5, vaart tussen Tahiti en de Marquesas eilanden. Het levert voedsel, medicijnen, materiaal, voertuigen en nog veel meer aan 6 van de majestueuze eilanden. Het schip speelt een essentiële rol in het leven van de Marquesiërs. U bent als passagier welkom om de weelderige ongerepte eilanden te ontdekken, ver weg van de gebaande paden. Dit op maat gebouwde vrachtschip is speciaal ontworpen om extra ruimte en comfort te bieden, voor diegenen die een uniek avontuur willen beleven, in relatieve luxe. Tegelijkertijd biedt het schip een opmerkelijk vriendelijke sfeer met een ervaren en attente crew. 

Vanuit Tahiti, tijdens een 14-daagse cruise worden talrijke haltes gemaakt tijdens de welke men telkens proeft van de ongelofelijke sfeer van de dorpbewoners die op de kaai komen om de passagiers te verwelkomen en om zich te bevoorraden. Ondertussen laden de zeemanen noni’s, citroenen, bananen of zakken vol kopra in en lossen ze post, elektrische toestellen, bouwmaterialen, levensmiddelen en andere goederen. Bij elke halte zullen ervaren en meertalige gidsen u meenemen om te gaan vissen, u laten kennis maken met lokale ambachten of u meenemen op uitstap naar verstopte sites in de diepe valleien. Cruise aan boord van de Aranui 5: een ervaring zoals er nog maar weinig bestaan!

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.

Variety Cruises

Variety Cruises neemt u mee naar prachtige plekken op aarde onder een familiale sfeer. De bemanning zet alles op alles om u te voorzien van alle gemakken aan boord. Service staat hoog in het vaandel en u komt hierdoor helemaal niks te kort. Klein detail is dat er aan boord geen zwembad aanwezig is, u heeft wel voldoende mogelijkheden om een duik te nemen in het water.

Op de schepen van Variety Cruises wordt gereisd in kleine groepen. Vaak kunnen er 30 tot 50 passagiers mee op het schip. De reden voor de kleinere schepen is zodat de meest onbekende poorten en wateren bereikt kunnen worden. Hier kan ultiem genoten worden van een ongerepte natuur.  Wees hierin zelf flexibel en bepaal zelf wanneer je van het schip af wil. De service is op elke jacht uniek. Er zijn veel hoogtepunten om van te genieten op de vloot van Variety Cruises. Op elk schip zijn binnen -en buitenhutten en een variatie aan suites te vinden. Comfortabele en elegante meubels wachten in de hut. Dineren is hier een vak op zich. Top koks zijn dag in dag uit bezig met het bereiden van de heerlijkste maaltijden. Om te ontspannen met een cocktail, alcoholisch of alcoholvrij kunt u terecht op het zonnedek.  

Travelworld werkt met Variety Cruises samen in o.m. de Seychellen en Cuba.  Voor meer info, contacteer uw dichtstbijzijnde Travelworld verkoopppunt voor prijzen en/of reservatie.   

 

 

 

Meer info, vaarroutes en prijzen kunt u bekomen via uw Travelworld verkooppunt, via telefoon 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be
Reservaties via uw reisagent.