SALT of Palmar door Lieven

SALT of Palmar is een nieuw en uiterst uniek hotel; het eerste van de SALT groep. SALT laat u kennismaken met het échte Mauritius en moedigt u aan om op verkenning te gaan. Mauritius is immers doordrenkt van geschiedenis en barstensvol erfgoed en moderne cultuur. U hoeft zelfs het hotel niet te verlaten om kennis te maken met deze magische bestemming. 

 

U proeft het in het restaurant, u beleeft het in de spa, u voelt het in het interieur. SALT is meer dan een hotel, het is een manier van leven. Het hotel werd ontworpen en ingericht door lokale mensen. Zij maken ook het eten en de muziek. Het is een levendige, vrolijke plek ontworpen door een kunstenaar die gelooft dat kleur = geluk is. Geïnspireerd door de vrolijke sfeer van het eiland springt SALT of Palmar er tussenuit.
SALT of Palmar is uiterst intimistisch met slechts 59 kamers. Ze hebben een eigen boerderij die exclusief levert aan het restaurant. Verse, organische producten staan er op de kaart, inclusief ook heel wat vegetarische en veganistische specialiteiten. Er is een unieke zoutkamer in de spa, er zijn geen buffetten, geen vaste TV-schermen en geen plastic voor eenmalig gebruik. SALT heeft alles wat u nodig heeft, zelfs dat waarvan u niet wist dat u het nodig had. Meer dan een hotel, meer dan een vakantie: welkom in SALT.

Ontdek SALT of Palmar én enkele andere favorieten

SALT of Palmar is een wereld op zich, maar natuurlijk ontdekt u op Mauritius nog heel wat andere tophotels voor ieders budget.  Tijdens onze reis verbleven we ook in het Long Beach Hotel en LUX* Le Morne.  Daar leest u binnenkort meer over op onze blog.  Zin in een reisje naar Mauritius?  Travelworld garandeert u telkens het ruimste aanbod aan de beste prijs.  Klik snel verder voor meer info, loop uw Travelworld verkooppunt binnen of contacteer ons via info@travelworld.be voor verdere informatie en prijzen.