Blogs

Binnenkort inspireren we u via onze Travelworld blog nog extra.  Volg onze blogs over de mooiste bestemmingen, de nieuwste hotels, de leukste belevingen en zoveel meer.  Heel binnenkort online, dus kom snel terug voor meer.

Travelworld FLEX: extra flexibiliteit bij elke reservatie

Het zijn onzekere tijden en daarom biedt Travelworld u maximale flexibiliteit bij het plannen van een volgende Travelworld vakantie. Travelworld is al 25 jaar één van de meest betrouwbare en financieel gezonde bedrijven, niet onbelangrijk in deze tijden. Om u maximale gemoedsrust te bieden gaan we nu echter nog een stapje verder met Travelworld FLEX. Maximale transparantie, bescherming en flexibiliteit bij elke reservatie.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Is er een reisverbod van België of de bestemming uit? Dan kan de reis volledig kosteloos geannuleerd worden met cash terugbetaling binnen de 14 dagen na annulering.
  • Sluit het geboekte hotel de deuren? Zijn de geboekte vluchten geannuleerd? Geldt er ter plaatse opeens een quarantaine? Dit zijn nog enkele redenen die wij aanvaarden om kosteloos te annuleren. Van zodra wij de geboekte reis niet kunnen uitvoeren zoals gereserveerd dan kan de vakantie kosteloos geannuleerd worden en krijgt u uw geld volledig terug, binnen de 14 dagen na annulering.
  • Is er geen negatief reisadvies (dus code groen of code oranje) op moment van boeking, maar verandert dit voor vertrek naar rood dan kan u kiezen om de reis uit te stellen, de reis toch te laten doorgaan of de reis te annuleren. Beslissingen worden altijd in samenspraak met u genomen. Is er op het moment van boeken wel een negatief reisadvies (code rood) en blijft dit zo op het moment van het uitvoeren van de reis dan kan er standaard niet gratis geannuleerd worden. Wij doen wel ons uiterste best met de partners om kosteloos te wijzigen naar een nieuwe datum.
  • Travelworld betaalt de reis cash terug en werkt dus niet met tegoedbonnen of vouchers. Bij Travelworld boekt u altijd met een gerust hart.
  • In gevallen waar een gratis annulering niet mogelijk is, maar waar u toch niet wil reizen zorgen we voor maximale flexibiliteit qua wijzigingen. Dit bekijken we met plezier geval per geval. De voorwaarden die afwijken van de bovenstaande communiceren we dan altijd op uw vraag bij reservering.
  • PCR-test nodig om te reizen? Travelworld compenseert de test in de vorm van een Travelworld waardebon van 50€ per persoon. Deze kan gebruikt worden bij het boeken van een volgende Travelworld vakantie.
  • Bij een natuurramp of een noodsituatie brengen we u veilig thuis. Ons team staat u 24/7 bij. Op elke bestemming hebben we een lokaal team klaarstaan die u bijstaat met raad en daad.
  • Natuurlijk is Travelworld eveneens aangesloten bij Amlin voor de insolventieverzekering en de daaraan gekoppelde verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekeringen bieden u extra garantie moest er ooit iets mis gaan.

Heeft u bijkomende vragen? Aarzel dan niet om langs te gaan bij uw Travelworld verkooppunt.
Voor verdere info kunt u ons contacteren via het nummer 059/80.73.74 of via mail info@travelworld.be.