Rondreis "Van Natuur tot Avontuur"

vanaf
€ 533
p.p./verblijf (exclusief vluchten)

Deze rondreis, gedeeltelijk privé, brengt u weg van de platgetreden paden en doet u het echte Thailand ontdekken. Er is ook een trekking voorzien in de bergen van Chiang Mai. Deze rondreis vereist een zekere conditie en u reist ook best zonder al te veel bagage.

Ontdek het programma

Dag 1

Brussel Bangkok

U vliegt met Thai Airways vanuit Brussel naar Bangkok.  Alternatieve luchtvaartmaatschappijen en routes zijn natuurlijk mogelijk. 

1
2

Dag 2

Bangkok Bangkok

Verwelkoming te Bangkok en transfer naar uw hotel.  De transfer wordt uitgevoerd met de Airportlink. Infomeeting en vrije middag en avond. Overnachting in hotel de Bangkok of gelijkwaardig.

Dag 3

Bangkok Koh Kred - Bangkok

Na het ontbijt, vertrekt u met de gids voor een dagexcursie. U vertrekt met het publieke transport naar de buitenwijken van de stad. Er staat een bezoek gepland aan het eilandje Koh Kred, gelegen in het midden van de Chao Phaya rivier. U ontmoet er de Mon, een etnische minderheid groep die origineel vanuit Myanmar afkomstig is. Samen met uw gids maakt u een fietstocht op het eiland en u zal al snel merken dat de bevolking zeer gastvrij is; In de late namiddag keert u terug naar Bangkok. Overnachting in hotel de Bangkok of gelijkwaardig

3
4

Dag 4

Bangkok Kanchanaburi

Na het ontbijt vertrekt u naar de provincie Kanchanaburi. Deze streek grenst aan Myanmar en is werkelijk prachtig. U maakt er een stop aan de gekende brug over de Kwai rivier, een monumentaal overblijfsel uit de tweede wereldoorlog. Vervolgens trekt u dieper de jungle in per boot en houdt u halt bij de hell fire pass, waar u een wandeling maakt op de paden en langs de ,destijds door krijgsgevangenen, aangelegde spoorweg. Diner en traditionele dansvoorstelling in de avond en overnachting in het jungle rafts hotel op het water.

Dag 5

Kanchanaburi Death Railway Train - Bangkok - Chiang Mai

Na het ontbijt trekt u de jungle in en bezoekt u de lokale bevolking, die aan de oevers van de rivier woont. U maakt kennis met hun cultuur en tradities. Na dit bezoekje gaat het verder naar Namtok, waar u de trein neemt en een tochtje maakt met de “death railway train” langs de Kwai rivier. In de late namiddag komt u terug aan in Bangkok waar u de nachtrein neemt naar Chiang Mai. Overnachting in de slaapcabine.

5
6

Dag 6

Chiang Mai Chiang Mai

Na uw aankomst in Chiang Mai, transfer naar uw hotel, waar u een ganse dag kunt uitrusten of de stad op eigen houtje kan verkennen. In de late namiddag volgt dan een infosessie door de gids die u de volgende dag komt ophalen voor de trekking in groep. Overnachting in het Ratana Hotel of gelijkwaardig.

Dag 7

Chiang Mai Huay Nam Dung NP - Karen

Vroeg ontbijt en vertrek per 4x4 wagen naar het nationaal park van Huay Nam Dung. U stopt aan een lokale markt waar u, samen met uw gids, eten koopt voor uw lunch. U begint aan de eerst trektocht waarbij u wandelt van het dorpje Shan naar Karen. Overnachting en diner.

7
8

Dag 8

Karen Baden tussen Olifanten - Baan Pa Khaolam

Ontbijt in het dorp en vervolgens vertrek voor een 3 uur durende wandeltocht naar het olifanten kamp. Prachtige tocht door de jungle , waar u uiteindelijk aankomt in een lokaal dorp bij het olifantenkamp. U zal zich deze prachtige tocht nog zeer lang herinneren. In het olifantenkamp krijgt u de kans om de olifanten te benaderen en te voederen.  Nadien trekken we door en in de late namiddag komen we aan in Baan Pa Khaolam, één van de vele typische kleine dorpjes, waar u dineert en overnacht.

Dag 9

Baan Pa Khaolam rafting - Chiang Mai - Bangkok - Brussel

Ontbijt in de jungle, gevolgd door wandeltocht naar de voet van de rivier, waar u een raft neemt richting Lahu. U houdt regelmatig halt voor een bezoek aan de lokale dorpjes. Rond de middag komt u aan in Shan waar de trektocht begon. Daarna terug naar Chiang Mai luchthaven voor uw terugvlucht naar Brussel, via Bangkok. U kan deze rondreis ook verlengen met een strandvakantie.

9

Inclusief

  • Alle transport
  • Alle accommodatie in dubbele kamers (zoals aangegeven)
  • 3 dagen jungle trek in de bergen van Chiang Mai
  • Binnenlandse vluchten en treinreis
  • Maaltijden zoals aangegeven
  • Begeleiding door Engelstalige gids en chauffeur
  • Alle taksen

Niet inbegrepen

  • Alle persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Dranken