Privé Rondreis "Bangkok & De Gouden Driehoek"

Tijdens deze boeiende privé rondreis maakt u kennis met zowel hoofdstad Bangkok als de wereldberoemde Gouden Driehoek, waar 3 landen (Thailand, Laos en Birma) samenkomen. De regio is verder ook bekend omwille van z’n vele opiumplantages en adembenemende berglandschappen. Tijdens deze kleurrijke rondreis maakt u ook kennis met de vele fascinerende bergstammen. Een onvergetelijke ervaring. U verblijft tijdens deze reis op basis van 4 of 5-sterren hotels (naar keuze).  De beschreven hotels zijn die van de 5-sterren versie.

Dag 1

Brussel Bangkok

Vertrek vanuit Brussel met Etihad Airways of Thai Airways.

1
2

Dag 2

Bangkok Bangkok

Verwelkoming door onze lokale agent op de luchthaven van Bangkok. Privé transfer naar uw 5-sterren hotel Anantara Bangkok Riverside. ’s Namiddags heeft u tijd om het hotel of de stad te ontdekken. Vrij avondmaal, gevolgd door overnachting in een Deluxe Premier kamer.

Dag 3

Bangkok Bangkok

Na het ontbijt geniet u van een vrije ochtend en namiddag. ’s Avonds vertrekt u voor een boottocht met avondmaal op de luxueuze Manohra boot. Overnachting in het Anantara Bangkok Riverside.

3
4

Dag 4

Bangkok Chiang Rai

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Bangkok, voor uw rechtstreekse vlucht naar Chiang Rai. Onze lokale agent verwelkomt u op de luchthaven. Vervolgens transfer naar het centrum van Chiang Rai voor een ontdekkingstocht doorheen de stad. Hierna transfer naar Sop Ruak, het hart van de gouden driehoek. Avondmaal en overnachting in een deluxe tuinzichtkamer in het 5-sterren Le Meridien Chiangrai hotel.

Dag 5

Chiang Rai Mae Sai - Sop Ruak - Chiang Rai

Na het ontbijt vertrekt u voor een volledige dagexcursie door het bovenste deel van de gouden driehoek. U bezoekt ‘s morgens onder andere de grenspost van Mae Sai, de grens tussen Thailand en Birma, de kleurrijke dorpsmarkt, de Mae Fah Luang tuinen en het Koninklijke verblijf. Lunch in het restaurant van het dominium, gevolgd door een bezoek aan de orchideeën kwekerij en de botanische tuin. Transfer terug naar Sop Ruak, waar u kunt genieten van een vrije avond. Avondmaal en overnachting in het Le Meridien Chiangrai hotel.

5
6

Dag 6

Chiang Rai Chiang Saen - Chiang Rai

Na het ontbijt vertrekt u opnieuw voor een volledige dagexcursie naar de gouden driehoek. Zo bezoekt u ‘s ochtends ondermeer de olifantenkampen en het boeiende opium museum. Na een lunch in het hotel, vertrekt u op een boottocht naar Chiang Saen, één van de oudste steden van Thailand. U bezoekt onder andere de tempel Wat Pha Ngao, waar u ook een prachtig panorama heeft over de Mekong rivier. ’s Avonds avondmaal en overnachting in het Le Meridien Chiangrai hotel.

Dag 7

Chiang Rai Mae Selong - Chiang Mai

Na het ontbijt vertrekt u voor een volledige dag naar de dorpjes van Mae Salong en hun bergstammen. U bezoekt ondermeer de theeplantages en de bijhorende fabrieken en u leert meer over de geschiedenis van de Chinese Kuomintang soldaten. Vervolgens bezoek aan de Wat Phra Bormathat, met z’n prachtige panorama, gevolgd door lunch in het dorp. Vervolgens transfer naar Chiang Mai, met een stop aan de Wat Thaton. Onderweg geniet u van het adembenemende zicht op de uitgestrekte berglandschappen. Aankomst in Rachamankha, een prachtig 5-sterren hotel van de Relais & Chateaux groep. Vrij avondmaal en overnachting in een deluxe kamer.

7
8

Dag 8

Chiang Mai Bangkok (- Brussel)

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Chiang Mai, voor uw terugvlucht. U kan deze rondreis ook uitbreiden met enkele extra nachtjes in Chiang Mai of een strandvakantie.

Inclusief

  • Alle transport in comfortabele wagens
  • Alle accommodatie in dubbele kamers, zoals aangegeven
  • Binnenlandse vluchten
  • Maaltijden zoals aangegeven
  • Alle toegangsgelden, excursies en activiteiten zoals aangegeven in het programma
  • Begeleiding door Engelstalige gids en chauffeur
  • Alle taksen

Niet inbegrepen

  • Alle persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Dranken