3-daagse Sukhothai extensie : de UNESCO sites

Sukhothai is misschien wel de meest belangrijke historische site van Thailand en werd dan ook door UNESCO als Werelderfgoed erkend. Het is zeer goed bewaard gebleven en telt talrijke ruïnes van paleizen en tempels, daterend uit de Middeleeuwen. Dit pakket laat u daarnaast ook kennismaken met minder bekende bezienswaardigheden als de prachtige steden Kamphaeng Phet en Sri Satchanalai.

Dag 1

Bangkok - Kamphaeng-Phet Sukhothai

U vertrekt, samen met uw privé gids, vanuit Bangkok richting Kamphaeng Phet. U maakt onderweg een korte stop in Nakhon Sawan, waar u de tijd heeft om vrij te lunchen (niet inbegrepen). Nadien verder naar Kamphaeng-Phet, waar u in de vroege namiddag aankomt en de ganse site zult bezoeken. Deze prachtige stad is nog grotendeels omgeven door indrukwekkende omwallingen en wordt door veel toeristen, ten onrechte, overgeslaan. Na dit fantastische bezoek zet u de rit verder richting Sukhothai en heeft u tijd om te ontspannen in uw hotel. Diner en overnachting in het hotel inbegrepen. U verblijft 2 nachten lang in het knappe The Legendha Sukhothai Hotel op basis van half pension.

1
2

Dag 2

Sukhothai Sri Satchanalai - Sukhothai

Het ontbijt wordt geserveerd in uw hotel en nadien vertrekt u met uw privé gids richting de site van Sri Satchanalai, dewelke u natuurlijk volledig bezoekt. Deze site is bijzonder charmant en zeer rustig. Knap zijn ook de imposante bomen doorheen het domein. Na dit bezoek rijdt u terug naar Sukhothai, waar u vrij de tijd heeft om te lunchen. ’s Namiddags bezoekt u het Sukhothai Historical Park te fiets of met de wagen, zoals u zelf verkiest. In de late namiddag keert u terug naar uw hotel voor ontspanning, avondmaal en overnachting.

Dag 3

Sukhothai Phisanulok - Bangkok

Na het ontbijt brengt u deze ochtend een bezoek aan de meer afgelegen tempels rond het historisch park van Sukhothai. Daarna wordt u terug richting Bangkok gebracht, met een tussenstop in Phisanulok. Daar bezoekt u nog de beroemde Wat Yai en z’n kostbare Boeddha standbeeld van Phra Phutta Chinarat. Er is ook tijd om vrij te lunchen. Aankomst in Bangkok is voorzien in de late namiddag.

3

Inclusief

  • Vervoer per privé wagen met professionele chauffeur + water en verfrissende doekjes
  • Engels-of Franstalige gids tijdens uw ganse reis
  • 2 overnachtingen in The Legendha Sukhotai + avondmaal
  • Alle inkomstgelden in de verschillende parken, musea en sites

Niet inbegrepen

  • Niet vermelde toegangsgelden bezienswaardigheden & excursies
  • Niet vermelde maaltijden & dranken
  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooien