Thailand

Thailand is het land van de glimlach. De bewoners zijn er bijzonder gastvrij en verwelkomen u met open armen. Bij uw aankomst in Bangkok zal u versteld staan van deze bruisende stad, maar u zal evenzeer versteld staan van de prachtige cultuur en bezienswaardigheden die dit land te bieden heeft. U maakt dan ook best een rondreis doorheen het prachtige landschap en bezoekt er het prachtige Chiang Mai of Chiang Rai. De Thaise keuken is ook bijzonder lekker. Maar de vele mooie tempels en boeddha’s zullen u niet onbewogen laten voor dit mooie land. Stranden zijn er in overvloed, met veelal prachtige resorts en een bruisend nachtleven. Ook voor de shoppers is Thailand een paradijs. Het land is een land met oneindig veel mogelijkheden, beslist uw bezoek waard.

 

 

Thailand, omdat...

Rechtstreekse vluchten
Budgetvriendelijk
Voor ieder wat wils
Tropische eilanden
Bruisend Bangkok

Er zijn tal van mogelijkheden om naar Thailand te vliegen.  De makkelijkste is misschien wel THAI Airways die rechtstreekse vluchten aanbiedt van Brussel naar hoofdstad Bangkok en dit meermaals per week.  De vluchtduur bedraagt exact 11u.
Verder kunt u ook vliegen met o.m. Etihad, Qatar Airways, Emirates of KLM om er maar enkele te noemen.
Lokale vluchten worden meestal uitgevoerd door Bangkok Airways, maar via Travelworld boekt u alles in één en hetzelfde ticket. 

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Hotels

Het hotelniveau in Thailand ligt enorm hoog.  Zo kunt u in Thailand gemakkelijk in een 3-sterren hotel reserveren, maar zonder u zorgen te hoeven maken.  Natuurlijk zijn er ook idyllische luxeresorts van het allerhoogste niveau.  Prijs/kwaliteit is er geen betere bestemming dan Thailand. 

Rondreizen

Thailand heeft het allemaal: cultuur, natuur, avontuur, gastronomie, wellness en ga zo maar door. 
Wat u ook zoekt, u vindt het in Thailand.  Laat u op sleeptouw nemen door Travelworld met één van onze fantastische rondreizen.  

Travelworld Moments

Thailand biedt een grote waaier aan natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. 
Kruid uw Thailand vakantie met onze extra excursies.  Allen boekbaar via uw Travelworld verkooppunt.  

Reisformaliteiten

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat 6 maand geldig is na uw retour in België. Er zijn vaccinaties nodig. Raadpleeg hiervoor ook  www.itg.be

Taal

Men spreekt er Thais, maar de meeste Thai spreken ook een aardig mondje Engels.

Klimaat

Subtropisch klimaat met 4 seizoenen. Droogseizoen van december tot februari, van maart tot eind april is er een overgangsseizoen met hogere temperaturen en veel wind en het regenseizoen duurt van mei tot eind oktober, met de meeste regen in juli, van november tot eind december volgt uiteindelijk het overgangsseizoen tussen de natte en de droge moesson. De temperatuur daalt nooit onder de 26 à 28°C.

Tijdsverschil

Tijdens onze zomertijd is Thailand 5 uur voor op België en in de winter 6 uur.

Valuta

In Thailand betaalt u met Baht. 1 Thaise Baht is E 0,02.

Landinformatie