Suriname "Stad, Natuur & Avontuur" combi

Heeft u geen zin in een rondreis, maar wenst u toch het meeste te halen uit uw Suriname vakantie? Dan is deze combinatie zeker iets voor u. U verblijft eerst 2 nachten in het, net vernieuwde, stadshotel Krasnapolsky in het hart van hoofdstad Paramaribo. Daarna vertrekt u voor 4 nachten richting het Bergendal Eco & Cultural River Resort. Hier proeft u van alle hoogtepunten van Suriname, met zowel natuur, avontuur als een dosis cultuur op het programma. U sluit uw reis af met opnieuw een nachtje in Paramaribo, alvorens terug huiswaarts te vliegen. Haal meer uit uw Suriname verblijf met dit aantrekkelijke combipakket.

1

Dag 1

Amsterdam Paramaribo

Vertrek vanuit Amsterdam richting Paramaribo met KLM of Surinam Airways. Bij aankomst in Paramaribo wordt u meteen naar hotel Krasnapolsky gebracht. Dit kwalitatieve hotel werd recent volledig vernieuwd en is het meest centraal gelegen hotel van de stad. Op wandelafstand vindt u allerlei bezienswaardigheden, winkeltjes en restaurants. Vanuit uw kamer geniet u van het zicht op ofwel het historische centrum ofwel de Suriname rivier. U verblijft hier op basis van kamer en ontbijt.

Dag 2

Paramaribo Paramaribo

Na uw ontbijt geniet u van een heerlijke vrije dag in Paramaribo stad. Vanuit het hotel kunt u heel makkelijk, zowel te voet als per bus, de belangrijkste bezienswaardigheden van deze boeiende stad bezoeken. Monumentale gebouwen, het fort Zeelandia, het Presidentieel Paleis, het Onafhankelijkheidsplein, de Waterkant, de Palmentuin, de moskee en de synagoge. Sla geen enkel van deze hoogtepunten over. U kunt natuurlijk ook de dag vrij besteden in uw hotel. Blaas uit aan het zwembad van het hotel of maak gebruik van de sauna. Vanzelfsprekend kan u ook gaan winkelen of een terrasje doen in de onmiddellijke omtrek van het hotel.

2
3

Dag 3

Paramaribo Bergendal

Vanochtend vertrekt u vanuit Paramaribo richting Bergendal, waar u 4 nachten in het hart van de jungle verblijf. Deze rit neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Bergendal bevindt zich aan de oevers van de Surinamerivier, te midden een prachtig tropisch landschap. U heeft er ontelbare mogelijkheden op het vlak van ontspanning, avontuur en luxueuze verwennerij. U verblijft op basis van vol pension, waarbij zelfs dranken tijdens de maaltijden en heel wat activiteiten inbegrepen zijn. In Bergendal slaapt u in één van de losstaande lodges. Deze authentieke doch stijlvolle lodges bieden u tropische charme en exceptioneel comfort. 

Dag 4

Bergendal Bergendal

Geniet van al het moois wat Bergendal u te bieden heeft. Zo heeft u gratis toegang tot het Bergendal Adventure Centre. Hier worden een grote variatie aan avontuurlijke en interactieve activiteiten aangeboden. Ervaar adrenalineverhogende activiteiten zoals de spannende canopy kabelbaan, de uitdagende mountainbikerit ten door het bos, vogelobservatie, kajakexcursies en zoveel meer. Het Bergendal Adventure Centre is gegarandeerd een onvergetelijk avontuur voor bezoekers jong en oud. Bepaalde activiteiten in het centrum zijn gratis, andere tegen betaling.

4
5

Dag 5

Bergendal Bergendal

Verblijf in Bergendal

Dag 6

Bergendal Bergendal

Verblijf in Bergendal

6
7

Dag 7

Bergendal Paramaribo

Na het ontbijt heeft u nog de ochtend vrij. Tegen de middag vertrekt u vanuit Bergendal weer richting Paramaribo, waar u opnieuw uw intrek neemt in het Krasnapolsky Hotel.

Dag 8

Paramaribo Amsterdam / Curacao

Slaap lekker uit of trek er nog even op uit in het historische hart van Suriname. U wordt nadien per transfer gebracht naar de internationale luchthaven voor uw terugvlucht richting Amsterdam. Deze reis kan eventueel ook verlengd worden met een verblijf op het Caribische eiland Curaçao.

8
9

Dag 9

Amsterdam Curacao

Aankomst te Amsterdam of Curacao. 

Inclusief

  • Vluchten met KLM of Surinam Airways
  • Alle taksen inclusief
  • Programma zoals hierboven beschreven

Niet inbegrepen

  • Maaltijden
  • Dranken
  • Fooien
  • Persoonlijke uitgaven
  • Voor Suriname is een toeristenkaart nodig, die u kan aankopen op de luchthaven van Schiphol aan +/- 25 EUR per persoon
  • (U dient ook een vertrektaks te betalen van +/- 35 USD bij vertrek van Suriname naar Curaçao)