Dolfijnen Tour

vanaf
€ 29
Per persoon

U wordt aan de stijgers bij Leonsberg verwacht rond 16u voor deze leuke namiddag & avondexcursie op zoek naar dolfijnen! Aan het einde van de dag kunt u heerlijk uitwaaien op de rivier tijdens deze drie uur durende ontspannen boottocht. Onder het genot van een consumptie (alcoholisch of niet) lekkere snacks en een  ontspannen muziekje genieten we van de koelte op het water en het uitzicht.

We gaan eerst op zoek naar dolfijnen en brengen daar wat tijd mee door. Meestal komen ze nieuwsgierig dichtbij. Als u hun kleine oogjes boven het wateroppervlakte even naar u ziet schitteren in het voorbijgaan, is de kans groot dat ze zin hebben om te komen spelen.

Vervolgens brengen we een bezoek aan de plantage Johan en Margaretha. Op een houten terras aan de rivier zult u hier afhankelijk van het seizoen diverse lokale snacks, zoals knapperig gebakken zwampvisjes of authentieke barra’s kunnen proeven. U kunt vervolgens een kleine wandeling maken of gewoon lekker blijven zitten.

Na de zonsondergang varen we richting de monding van de Atlantische oceaan. Ondertussen verkleurt de lucht en valt langzaam de schemering in. Met gezellige lampjes aan boord en een sfeervol muziekje varen we, terwijl het donker wordt, weer terug.

Transfers naar Leonsberg zijn niet inbegrepen, maar kunnen worden geregeld mits klein supplement.
Deze excursie wordt georganiseerd op woensdag, vrijdag en zondag.