Secrets St Martin Resort & Spa

Het moderne Secrets St. Martin Resort & Spa is volledig geïnspireerd door haar paradijselijke omgeving.  Secrets St. Martin ligt aan de Franse kant van het eiland, op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven. Het opent haar deuren officieel op 1 maart 2020 en belooft één van de absolute smaakmakers van het eiland te worden.  Geniet volop in deze luxueuze en romantische topper onder het Unlimited-Luxury principe.  Alles is inbegrepen, dus al wat u moet doen is volop genieten. 

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Laat u culinair verwennen met keuze uit 6 verschillende eetgelegenheden.  Internationale gastronomische gerechten sieren de kaart met o.m. 3 à-la-carte restaurants, een grill, een café en een buffetrestaurant.  Geniet van smaken van over de ganse wereld, binnen of buiten, in een chique setting of met de voetjes in het zand.  Aan u de keuze! 
Ontspan, feest en speel in één van de 5 bars en lounges.  Geniet van uw favoriete cocktail bij het zwembad of op het strand; met Unlimited-Luxury privileges.  Dit betekent dat ook premium wijnen, bieren en andere dranken van de bovenste plank gewoon inbegrepen zijn in uw All In formule.  

Accommodatie

Keuze uit 258 elegant ingerichte suites met een moderne, Caribische inrichting en uitgerust met alle voorzieningen.  De unieke Unlimited Luxury-ervaring van de Secrets groep wordt doorgetrokken naar de kamers met 24-uur roomservice, dagelijks vernieuwde minibars, tweemaal per dag schoonmaakservice en nog zoveel meer.