St Maarten

‘Twice the vacation, twice the fun’ op het levendige eiland Sint-Maarten, waar u twee compleet verschillende werelden ontdekt op één en dezelfde bestemming.  Sint-Maarten brengt immers Frankrijk en Nederland samen, met een Franse én een Nederlandse kant.  De verschillen zijn groot en dat maakt deze bestemming net zo boeiend en afwisselend.   Ontdek de knappe fauna en flora, zwem in indrukwekkende lagunes, shop till you drop in de sfeervolle steden, huur een zeiljacht en vaar er op los; de mogelijkheden zijn eindeloos.  Waarom Sint-Maarten niet combineren met het exclusieve St. Barth, volgens velen het meest prestigieuze eiland van de Caraïben.  Een trekpleister voor de beau monde van deze planeet en vaak ook het Cote d’Azur van het Caribisch gebied genoemd.  Zien en gezien worden op dit knappe eiland met fabelachtige baaien, adembenemende vergezichten, fantastische bars, toprestaurants en de meest exclusieve boetieks.  Welk droomeiland draagt uw voorkeur weg?

 

 

St. Maarten, omdat...

2 eilanden in 1
Bruisend nachtleven
Nederlands en Frans
Landschappen
Fauna & flora
Foodiesparadijs

St. Maarten en St. Martin kunt u bereiken met heel wat luchtvaartmaatschappijen.  Denk maar aan Air France vanuit Parijs Charles de Gaulle, KLM vanuit Amsterdam Schiphol of Air Caraibes vanuit Parijs Orly.  U kunt daar telkens een TGV ticket aan koppelen vanuit Brussel-Zuid of Lille / Rijsel.  Contacteer ons gerust voor alle gedetailleerde info.   

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Onze hotels

St. Maarten heeft een afwisselend hotelaanbod, zowel aan de Nederlandse als Franse kant.  Ontdek ons aanbod nu en vertrek richting tropisch Sint-Maarten / Sint-Martin.  

Rondreizen en combi's

Mocht u niet genoeg krijgen van het Caribische gebied dan hebben we goed nieuws. St Maarten is te combineren met Curaçao of St Barths.

Travelworld Moments

Beleef uw Travelworld Moment op St. Maarten met één van deze fantastische belevingen.  Deze en nog andere momenten zijn boekbaar via uw Travelworld verkooppunt. 

Taal

Op Sint Maarten is Nederlands de officiële taal aan de Nederlandse kant en Frans aan de Franse kant. Engels wordt er uiteraard ook vlot gesproken.

Tijdsverschil

Tijdens de winter is het 5 uur vroeger, tijdens de zomer 6 uur.

Klimaat

Het eiland kent een tropisch klimaat met constante temperaturen rond de 27°C gedurende het ganse jaar.  Van juni tot oktober valt wat meer regen, maar vooral in korte buien.

Valuta

De gangbare munt op St Maarten is de euro.  De dollar wordt ook courant aanvaard op het eiland.

Landinformatie

Paris Office de Tourisme de Saint Martin 54, rue de Varenne 75007 Paris Tél : 00 33 1 53 29 99 99 e-mail : paris@iledesaintmartin.org web : www.st-martin.org

Reisformaliteiten

U heeft een internationaal paspoort nodig wat 6 maand geldig is na retour.  Vaccinaties zijn niet nodig.