St Lucia

Het tropische St Lucia bevindt zich tussen de Caribische eilanden Martinique en St Vincent.  Het is een paradijs voor wie houdt van romantiek en avontuur.  St Lucia werd bovendien verkozen tot de beste bestemming ter wereld voor Honeymooners.  Het eiland heeft nog een paradepaardje en dat zijn de majestueuze pitons.  Deze vulkanische toppen zijn indrukwekkend en zelfs opgenomen in het UNESCO Wereld Erfgoed.  Daarnaast heeft St Lucia tal van indrukwekkende hotels, waarvan we er u graag enkele hier voorstellen.  Romantiek, natuur, avontuur en verwennerij : welkom op het vulkanische St Lucia!

 

 

St Lucia, omdat...

Vulkanische toppen
Soufriere
Pigeon Island
Botanische tuinen
Hoofdstad Castries

Alle wegen leiden naar St Lucia.  Zo kunt u vanuit Brussel vliegen met o.m. British Airways en Condor.  Er zijn ook vluchten vanuit Parijs Orly met Air Caraibes.  Het Travelworld team gaat graag voor u op zoek naar de beste vluchtverbinding. 

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Hotels

Ontdek de Travelworld hotelselectie hieronder.  All Inclusive? Adults Only?  of eerder een intimistisch boetiekhotel?  Travelworld heeft het allemaal... 

Travelworld Moments

Wenst u een extra beleving op St Lucia, neem dan snel een kijkje in onze Travelworld Moments.

Taal

Engels is de officiële taal in St. Lucia. Op het eiland spreekt men ook patois, een lokaal dialect.

Reisformaliteiten

Een internationaal paspoort geldig tot 6 maand na uw retour is voldoende.

Klimaat

De temperatuur schommelt het jaar door tussen de 24 en de 30°C. De beste periode om te reizen is in onze winter en lente. De maanden september en oktober zijn het minst aan te raden.

Tijdsverschil

In de winter is het op St Lucia 5 uur vroeger en in de zomer 6 uur.

Valuta

In St Lucia hanteert men de East Caribbean Dollar (ECD).