Mahe

Meer dan 1000 kilometer van de oostkust van Afrika vindt u het eiland Mahe, een heuvelachtige oase van groen.   Het prachtige eiland stijgt op uit de Indische Oceaan en herbergt meer dan 60 prachtige stranden en baaien.

Het parelwitte strand, de verborgen hoekjes, het dicht beboste binnenland en de kleine steden met hun unieke Creoolse cultuur.  Zoveel om te verkennen. 

Mahe is het grootste en meest bevolkte eiland van de Seychellen.  90% van de natie woont en werkt rond de hoofdstad Victoria, in het noordoosten van het eiland.  Daardoor is de rest van het eiland lekker rustig en kunt u dus nog steeds ontsnappen naar één van de uithoeken voor uw persoonlijke Robinson Crusoe ervaring.   

Het leuke aan Mahe is net de verscheidenheid.  Er zijn zoveel stranden dat je ze sowieso niet allemaal een bezoekje kunt brengen tijdens uw vakantie, maar er zijn ook watervallen, jungle, bergwandelingen en prachtige uitzichtpunten.  Een heel scala aan activiteiten worden aangeboden, gaande van rotsklimmen tot zeekajakken en duiken.  

De stranden zijn werkelijk prachtig en voor velen minstens even mooi als die op Praslin en La Digue.  Als u uw vakantie in de Seychellen wil combineren met een dosis verkenning en avontuur dan is Mahe de beste keuze voor een vakantie op de Seychellen.   

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe