Praslin – Island Hop Cousin, Curieuse & St Pierre

vanaf
€ 153
Per volwassene

Geniet van een zeilavontuur met deze dagexcursie vanuit Praslin naar de unieke eilanden Cousin, Curieuse en St Pierre. Elk heeft z’n eigen diversiteit en pracht!

Deze dagtrip start met een transfer van het hotel in Praslin naar de Baie Sainte Anne haven voor een overtocht per catamaran naar het Natuurreservaat op het eiland Cousin. De boot legt anker vlakbij het eiland terwijl u per kleine speedboat naar het eiland gebracht wordt. Op dit eiland vindt u enkele erg zeldzame vogelsoorten en dieren. Een ervaren gids zal u alle geheimen van dit magische land delen.

U gaat hierna terug aan boord van de catamaran voor een overtocht van zo’n 30 minuten naar het eiland Curieuse waar een BBQ lunch geserveerd wordt op de catamaran. Het eiland Curieuse staat gekend om z’n grote populatie reuzeschildpadden. De gids neemt u aan land mee op pad door de mangroves naar de broedplaatsen van deze prachtige dieren.

Terug aan boord vaart u verder naar het eiland St Pierre.  Dit kleine eiland biedt u perfecte opportuniteiten om te zwemmen of snorkelen in de kristalheldere waters rond het eiland waar een unieke veelvuldigheid aan tropische vissen te vinden zijn tussen de koraalriffen. Retour naar Praslin en uw hotel.

Deze excursie is gedeeld in internationale groep met Engels of Franstalige begeleiding.

Prijs per volwassene: 153€
Prijs per kind (-12jr): 75€