Seychellen

De Seychellen is een indrukwekkende eilandengroep in de Indische Oceaan met een tropische flora en witte koraalstranden. Het bergachtige Mahé is het grootste en tevens het hoofdeiland met een weelderige tropische flora, prachtige stranden en blauwe lagunes. Daarnaast zijn er echter nog 115 andere eilanden met o.m. Praslin, La Digue, Silhouette, Denis en North. Ook hier vindt u een weelderige tropische flora en een kristalheldere blauwe zee met kleurrijke vissen. Elk eiland heeft haar eigen kenmerken en daarom raden we u sterk aan om voor een combinatie van verschillende eilanden te gaan. We stellen voor u graag een gepaste reiscocktail samen.

 

 

Seychellen, omdat...

'Altijd' mooi weer
Unieke natuur
Islandhopping
UNESCO Erfgoed
Ongerepte stranden

Seychellen

Vlieg rechtstreeks naar de Seychellen met Air Seychelles vanuit Parijs Charles de Gaulle.  De vluchtduur bedraagt exact 10u.
Natuurlijk kan u ook vanuit Brussel vertrekken.  Zo vliegen o.m. Etihad, Emirates en Qatar Airways naar de eilandengroep.  
Dan maakt u wel een tussenstop onderweg.  U vliegt altijd naar de internationale luchthaven van hoofdeiland Mahe. 
Daarna kan u verder reizen naar één van de andere eilanden met een klein vliegtuigje of een ferry. 

4 regio's in Seychellen

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Cruises en combinaties

De Seychellen lenen zich er perfect toe om te gaan Islandhoppen.  Het zou zonde zijn om op één eiland te blijven als er zoveel te ontdekken en bezichtigen valt.  Combineer dus meerdere eilandjes met het vliegtuig, de ferry of tijdens een fantastische cruise.  Enkele mogelijkheden vindt u hieronder, maar natuurlijk bieden we zoveel meer mogelijkheden aan op uw maat.  Contacteer één van onze verkooppunten voor meer. 

Travelworld Moments

Wanneer u een vakantie hebt gepland op een van de eilanden van de Seychellen, ontdek dan zeker het mooie en diverse aanbod aan fauna en flora. Wij hebben alvast een selectie op Mahé en Praslin voor u gemaakt in onze Travelworld Momenten.

Landinformatie

Tourisme des Seychelles, 51 Av. Mozart 75016 Paris

Valuta

De lokale munt is de Seychelles Roepie. Voorzie u van Ameri kaanse dollars in kleine coupures of euros. Kredietkaarten worden bijna overal aanvaard.

Tijdsverschil

2 uur voorsprong in de zomer en 3 uur in de winter.

Reisformaliteiten

Internationaal paspoort geldig 6 maanden na terugkeer. Geen visum. Geen vaccinaties zijn nodig. Meer info hieromtrent op www.itg.be

Klimaat

Heerlijk tropisch klimaat (ca. 27°C het hele jaar door). De zon schijnt er gemiddeld zeven uur per dag. De beste periode om de Seychellen te bezoeken is van mei tot juni en van half september tot half november. Moessonperiode van december tot maart

Taal

Engels is de voertaal en Frans wordt vlot verstaan.