Fathala Wildlife Reserve

Op safari in West-Afrika? Dat kan in het Fathala Wildlife Reserve, een indrukwekkend natuurreservaat waar u oog in oog komt te staan met de Afrikaanse fauna. Giraffen, elanden, neushoorns, buffels en zoveel meer exotische dieren noemen deze plek hun thuis!

vanaf
€ 119
p.p./per nacht

Ligging van het hotel

Faciliteiten

In het kamp zelf vindt u het excellente Mahogany restaurant met bijhorende lounge. Geniet van een heerlijke maaltijd met zicht op de nijlpaarden, die aan de nabije waterput komen drinken. Nadien kunt u een kleurrijke cocktail bestellen in de Baobab Bar. Het hotel beschikt ook over een zwembad omringd door comfortabele ligbedden. Vanuit het kamp kunt u tal van (betalende) activiteiten ondernemen zoals safari’s per truck, een wandeling met leeuwen, een boottocht door de mangroves, visexcursies, wandeltochten en zoveel meer. Alle activiteiten kunnen zowel vooraf als ter plaatse bij gereserveerd worden. In het kamp kunt u basis van ontbijt, half of vol pension verblijven naar keuze.

Accommodatie

20 luxueuze suites ondergebracht in ruime tenten in de schaduw van de majestueuze Afrikaanse mahoniebomen. Ze bieden telkens plaats aan max. 2 volwassenen en 1 kind en zijn voorzien van alle comfort. In uw tent vindt u een haardroger, koffie- en theefaciliteiten, koelkastje, muggennet, veranda, airco, een losstaand bad, een buitendouche, een minibar en een kluisje.

Deluxe Suite

Deluxe Suite

  • Bad