Fujairah Tour

vanaf
€ 42
Per volwassene

De weelderige Oostkust van de Emiraten is gekend om z’n majestueuze bergen, charmante kustdorpen en languitgestrekte prachtige stranden. Reis mee op deze halve dagexcursie en ontdek de pracht van Fujairah, de enige Emiraat die niet grenst aan de Perzische Golf.

U wordt ’s morgens opgehaald aan uw hotel. De gids neemt u mee per 4x4 naar Al Aqah, een klein kustdorpje. Er volgt een scenische route langs de kust richting de Bidiyah moskee, de oudste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten. Na een kort bezoek van de moskee wordt er verder gereden langs de kust, vlak tegen het Hajar gebergte, naar het vissersdorpje Dibba. Aan een heuveltop wordt er vervolgens gestopt voor een panoramisch uitzicht. Tussen de bergen gelegen ligt de stad Masafi waar u de markt bezoekt. Hier verkoopt men voornamelijk lokale producten zoals kleikunst, tapijten en planten.

Er wordt verder gereden richting de mangroves van Khor Kalba voor een kort bezoek aan dit Natuurreservaat. Ten slotte bereikt u de stad Fujairah waar u het Fort bezoekt met z’n prachtige historische artefacten en bijhorende museum. Retour naar het hotel kort na de middag.

Deze excursie is gedeeld in kleine internationale groep met Engelstalige gids.
De excursie wordt enkel op zondag en donderdag georganiseerd.