Puerto Rico

Puerto Rico staat bekend om zijn tropische karakter. Het eiland kent een aantal mooie zandstranden. Het helderblauwe water is ideaal om te duiken en andere watersporten te beoefenen. Op Puerto Rico vindt u ook El Yunque, dit is een stuk tropisch regenwoud wat onder beheer valt van de U.S. Forest Service. In de hoofdstad en tevens oudste stad van het eiland San Juan vindt men nog diverse kastelen. Verder staat het eiland bekend om zijn bruisende nachtleven, vele kuuroorden en golfbanen.

Puerto Rico, omdat...

Oud San Juan
Actie en avontuur
Regenwoud
Cultuur en geschiedenis
Biobaaien 

Er zijn tal van verschillende vluchtopties om richting Puerto Rico te reizen.  Zo zijn er vluchten, met minstens een tussenlanding, vanuit Brussel Zaventem met Lufthansa, Delta Air Lines, Iberia, British Airways...  Vanuit Parijs Charles De Gaulle vertrekken er vluchten met American Airlines, Air France, Iberia... Hebt u de voorkeur om vanuit Amsterdam te vertrekken, dan kunt u na een vlucht van zo'n 16u met American Airlines, KLM of Delta Air Lines al een voet op Puerto Ricaanse bodem zetten. Samen met u gaan we op zoek naar de allerbeste vluchtoptie.  

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Onze hotels

Hier vindt u alvast een kleine greep uit ons hotelaanbod op Puerto Rico.  Er zijn nog tal van andere opties. Vindt u hier uw gading niet, contacteer dan één van onze verkooppunten of contacteer ons voor verdere info en prijzen.

Onze rondreizen

Wilt u graag Puerto Rico op eigen tempo verkennen, dan is deze fly & drive iets voor u. Ga op ontdekking en geniet van al het pracht dat Puerto Rico te bieden heeft.

Onze Travelworld Moments

Zon met af en toe wat regen, helderblauwe zee en prachtige stranden, voeg daar nog cultuur, groene natuur en actie aan toe en u hebt de perfecte beschrijving van Puerto Rico. Wilt u een van deze factoren aan uw reis toevoegen, neem dan snel een kijkje in onze selectie Travelworld Momenten en beleef samen met ons een onvergetelijk moment.

Reisformaliteiten

Internationaal digitaal paspoort geldig 6 maanden na terugkeer. Geen vaccinaties verplicht. Anti malaria tabletten aan te raden bij rondreizen. Zie ook www.itg.be hieromtrent.

Klimaat

Tropisch klimaat. De beste periode om Costa Rica te bezoeken is maart en september voor de Caraïbische kust en van december tot en met april voor de westkust en het hoogland (periode met de minste regen). De regenbuien zijn meestal kort en hevig. Er is een constante temperatuur van 28 à 30°C.

Taal

Spaans is de voertaal, maar ook Engels wordt vlot gesproken

Landinformatie

Ambassade van Costa Rica, Louizalaan 489, 1040 Brussel, tel : 02/640.55.41

Tijdsverschil

7 uur vroeger in de winter en 8 uur in de zomer.

Valuta

De lokale munt is de Colon die verdeeld is in 100 centimos. Voorzie u van Amerikaanse dollars in kleine coupures, travellercheques en/of kredietkaarten.