Secrets Silversand Riviera Cancun

Moderne elegantie in een luxueuze setting vindt u in het suiteresort Secrets Silversands, een paradijs voor volwassenen. Heerlijk dineren in 8 restaurants, genieten van een verkoelend drankje in 8 bars of volledig relaxen in de indrukwekkende Spa van het hotel. In dit exclusieve tophotel zijn de mogelijkheden quasi eindeloos.

Perfect gelegen langs het Yucatan schiereiland, op zo’n 30km van de luchthaven van Cancun.

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Geniet van een zee aan ruimte in één van de 433 suites, allen met een moderne en luxueuze inrichting. Er zijn junior suites met zicht op de tuinen, het zwembad of de zee (al dan niet frontaal). Er zijn ook swim out suites beschikbaar, die meteen uitkomen op het zwembad. Alle suites beschikken over een sofa, een jacuzzi voor 2, plafondventilator, kluisje, strijkfaciliteiten, haardroger, flatscreen tv, MP3/CD/DVD-speler, dagelijks aangevulde minibar, koffie- en theefaciliteiten, internet, alarmklok, telefoon en een bemeubeld terras of balkon.  Verder zijn er ook Preferred Club suites. Deze suites hebben volgende extraatjes : conciërgedienst, dagelijks continentaal ontbijt in de lounge, ’s namiddags warme en koude hapjes, desserts en likeuren in de lounge, upgrade van de minibar, dagelijks gratis krant (Engels/Spaans) en iPOD dock. Tenslotte zijn er ook nog Honeymoon en Master suites, met een jacuzzi op uw terras of balkon.

Accommodatie

Geniet van een zee aan ruimte in één van de 433 suites, allen met een moderne en luxueuze inrichting. Er zijn junior suites met zicht op de tuinen, het zwembad of de zee (al dan niet frontaal). Er zijn ook swim out suites beschikbaar, die meteen uitkomen op het zwembad. Alle suites beschikken over een sofa, een jacuzzi voor 2, plafondventilator, kluisje, strijkfaciliteiten, haardroger, flatscreentv, MP3/CD/DVD-speler, dagelijks aangevulde minibar, koffie- en theefaciliteiten, internet, alarmklok, telefoon en een bemeubeld terras of balkon.  Verder zijn er ook Preferred Club suites. Deze suites hebben volgende extraatjes : conciërgedienst, dagelijks continentaal ontbijt in de lounge, ’s namiddags warme en koude hapjes, desserts en likeuren in de lounge, upgrade van de minibar, dagelijks gratis krant (Engels/Spaans) en iPOD dock. Tenslotte zijn er ook nog Honeymoon en Master suites, met een jacuzzi op uw terras of balkon.

Junior Suite Zwembadzicht

Junior Suite Zwembadzicht

  • Max. 3 personen
  • Bemeubeld balkon
Junior Suite Swim up

Junior Suite Swim up

  • Max. 3 personen
  • Bemeubeld terras
Junior Suite Lateraal Zeezicht

Junior Suite Lateraal Zeezicht

  • Max. 3 personen
  • Bemeubeld balkon
Junior Suite Frontaal Zeezicht

Junior Suite Frontaal Zeezicht

  • Max. 2 personen
  • Bemeubeld balkon
Preferred Club Junior Suite Zwembadzicht

Preferred Club Junior Suite Zwembadzicht

  • Max. 2 personen
  • Bemeubeld balkon