Mexico

Mexico is een afwisselende bestemming, die voor elk type reiziger wel iets te bieden heeft.  Natuurlijk kunt u er genieten aan brede zandstranden met een cocktail in de hand en is Mexico ook gerenommeerd voor de exclusieve service in enkele van de beste All Inclusive hotels ter wereld.    Mexico is echter ook een reis door de geschiedenis en de hemel voor cultuurfanaten.  Maya-ruïnes omgeven door dichte jungle, de gevarieerde en uiterst smaakvolle lokale keuken of de mix van Azteekse en koloniale architectuur.  Een strandvakantie met het gezin, een culturele verkenning of een culinair avontuur?  Bij Travelworld kan het allemaal.  Contacteer onze experts en start met het plannen van uw droomreis. 

Mexico, omdat...

Maya-ruïnes
Koloniale architectuur
Lokale keuken
Tophotels
Prachtige stranden

Vertrek vanuit Brussel met KLM met een tussenstop in Amsterdam om dan te vliegen naar de internationale luchthaven van Mexico City, Vliegt u liever via Madrid dan is IBERIA uw beste optie.

Beide luchtvaartmaatschappijen hebben dagelijkse vluchten. Totale vluchtduur bedraagt zo'n 15u. 

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe

Tijdsverschil

In de winter is het 6 uur vroeger in Mexico, in de zomer 7 uur.

Valuta

De munteenheid in Mexico is de Peso. Amerikaanse dollars worden ook overal aanvaard.

Landinformatie

Vindt u bij het toerismebureau van Mexico, Rue Notre dame des Victoires 4, 75002 Paris. Tel : 00 33 426 15 180.

Klimaat

Gemiddelde temperatuur van 30°C het ganse jaar door. In Mexico kan het op de middag verschrikkelijk heet zijn en koelt u zich best af aan het strand.

Taal

De officiële taal is het Spaans. Engels wordt ook goed gesproken in de toeristische kustgebieden. Daarnaast telt Mexico ook heel wat inheemse talen.

Reisformaliteiten

U dient in het bezit te zijn van een geldig internationaal paspoort. Geen vaccinaties nodig. Zie ook www.itg.be hieromtrent.