Mayotte

Welkom in Mayotte, één van de meest authentieke eilandjes op onze planeet.  Laat u overweldigen door de natuurpracht en de diepgewortelde tradities, zwem in de grootste lagune ter wereld, ga snorkelen met walvissen of reuzenschildpadden én zonneklop er op los aan één van de verlaten stranden.  Mayotte is een Frans eiland op een steenworp van Afrika.  Het bestaat uit 2 verschillende eilanden (Grande Terre en Petite Terre) en wordt ommuurd door prachtige koraalriffen met een totale lengte van maar liefst 200km.  Bovendien is Mayotte omgeven door een gigantische lagune van zo'n 1500km², waarin zich nog eens 30 onbewoonde eilandjes bevinden.
Mayotte is een parel van de natuur en u komt er dan ook oog in oog met de meest kleurrijke fauna en flora.  Van maki's tot reuze vleermuizen, van dolfijnen tot manta roggen.  Weg van de massa is dit een eiland waar al uw zintuigen op scherp staan.  Caribou Maoré, bienvenue à Mayotte!

Mayotte is één van de 5 nieuwe Travelworld bestemmingen.  Momenteel zijn we druk bezig om de verschillende pakketjes en hotels in te laden.  Check deze pagina dus regelmatig om alle nieuwigheden te ontdekken.  Voor verdere info of een vrijblijvende prijsofferte kunt u vanzelfsprekend nu al terecht bij uw Travelworld verkooppunt. 

Mayotte, omdat...

1500km² lagune 
Ongerepte natuur
Weg van de massa
Verlaten stranden
Unieke eilandervaring

U vliegt vanuit Parijs CDG, rechtstreeks, naar Mayotte dankzij de kwalitatieve lijnvluchten van Air Austral.  De vluchtduur bedraagt zo'n 9u45min. 
Er zijn ook vluchten via La Réunion.  U kunt er dus ook voor opteren om Mayotte te combineren met La Réunion, al is dit zeker geen must.  

Labels

Exclusief
Huwelijksreis
All Inclusive
Luxe