Urban Valley Resort & Spa

Eén van de meest gesmaakte nieuwkomers op Malta is het Urban Valley Resort & Spa. Te midden de Maltese natuur geniet u hier van sereniteit, rust en comfort.
CATEGORIE: Zeer sereen, nieuw geopend, 4-sterren resort
LIGGING: In het hart van het eiland, te midden het prachtige landschap van een natuurreservaat. Hoofdstad Valletta ligt op een kwartiertje rijden. Het hotel biedt een gratis shuttle verbinding aan naar Valletta, Sliema en St Julians (& terug).

Ligging van het hotel

Faciliteiten

Het resort beschikt over twee grote buitenzwembaden met zoet water, waarvan één met een kinderbad en een groot terras met zicht op het omliggende natuurpark. Dit is tevens de ideale plek om te lunchen met zicht op de vallei. Het hotel herbergt ook een spa met binnenzwembad, sauna en stoombad. Het hotel beschikt over een eigen Greenhouse, waar men veel van de kruiden en groenten kweekt die in de keukens gebruikt worden. Er zijn ook tennisbanen en een speeltuintje voor de kinderen.
Verder ook 2 bars, met Thistle in de lobby en Viento voor lekkere cocktails aan het zwembad. Qua restaurants zijn er 3 opties: het buffetrestaurant Silver Heron en
dan (seizoensgebonden) het à la carte restaurant Mea of restaurant Tri in openlucht.

Accommodatie

Maak uw keuze uit één van de 121 kamers, suites en penthouses. Allen zijn ze voorzien van een eigen badkamer, airco, telefoon, kluisje, televisie en een koelkast-bar. Er is gratis Wi-Fi voorzien, alsook thee- en koffiefaciliteiten. De superior kamers (29m2) zijn ideaal voor 2 volwassenen. Verder zijn er ook verschillende suitetypes. De junior suites (40m2) zijn ideaal voor kleine gezinnen met max. 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarnaast zijn er ook de corner suites (31m2) met extra lichtinval en tevens plaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De Deluxe Suites (72m2) hebben zelfs twee aparte slaapkamers en zijn zo ideaal voor tot wel 5 volwassenen. Het ultieme zijn de Penthouses op de bovenste verdieping.