Rosselli

Welkom bij Rosselli, het eerste 5-sterren luxehotel in het centrum van hoofdstad Valletta. Artistieke barokke architectuur, persoonlijke butlerservice en een 17e-eeuwse
setting. Geschiedenis en toekomst gaan hand in hand in dit nagelnieuwe pareltje.

Het nieuwe hotel bevindt zich in de welbekende Merchant Street. Deze straat is bekend omwille van de vele stijlvolle bars en Is-Suq, een 18e eeuwse overdekte markt die nu als trendy foodcourt uitgebaat wordt. De Grand Master Palace ligt eveneens op een steenworp afstand.

Ligging van het hotel

Faciliteiten

De butlers in het hotel staan u al op te wachten als u het fantastische gebouw betreedt. Een glaasje bubbels in de lobby zorgt voor een goeie start, waarna u persoonlijk tot aan uw indrukwekkende suite wordt begeleid. Er is een bar in het hotel en u kunt genieten van een glaasje , perfect gekoelde, Bollinger champagne op het binnenplein. Als u in het meest elite hotel op het eiland verblijft moet u ook in rijkdom dineren. Rosselli is uw locatie voor exclusieve fine-dining in Valletta. Een verfijnd menu wacht u op, inclusief een verrassende dessertkaart.

Accommodatie

Rosselli omvat 27 suites verdeeld over zes categorieën, waaronder de Wellness, Terrazzo, Garden, Green en Executive Suites. Elke collectie is anders, maar ook elke suite heeft wel iets unieks. De suites zijn afgewerkt met nachtblauwe muren, prachtige spiegels en impostante kroonluchters die het statement van luxe en sereniteit nog verder kracht bijzetten. Alle suites beschikken over gratis Wi-Fi, airconditioning, een flatscreen TV en een luxueuze badkamer alsook alle andere faciliteiten die u van een luxueus 5-sterren hotel kunt verwachten. Elke suite is uniek, dus contacteer ons voor een volledige beschrijving.