Charmereis La Réunion

Charme in overvloed tijdens deze 6-daagse autorondreis doorheen la Réunion. met verblijf in enkele van onze geliefkoosde charmehotels op het eiland. Ontdek de westkust, Cilaos, de regio rond de vulkaan én het keteldal Salazie tijdens deze heerlijke reis.

Dag 1

Brussel Reunion

U wordt op de luchthaven van La Réunion verwelkomd door de lokale Travelworld agent. U vertrekt van hieruit naar de westkust van het eiland. Onderweg kunt u alvast een stop maken aan één van de vele knappe stranden om te recupereren na uw vliegreis. U verblijft immers twee nachten in het Emitage Boutik Hotel of hotel Nautile. 

1
2

Dag 2

Saint Gilles Les Bains Cirque de Mafate

Blaas even helemaal uit aan het strand van Saint Gilles Les Bains, het Saint Tropez van La Réunion, of trek de bergen in en ontdek de ongerepte natuur. Vlakbij de westkust vindt u het prachtige uitkijkpunt over het keteldal van Mafate. Het is ook een paradijs voor wandelaars, met 141km aan aangelegde paden. Overnachting in hetzelfde hotel.

Dag 3

Cirque de Mafate Cilaos

Vandaag rijdt u in de richting van Cilaos.  Hier geniet u van het fantastische bergklimaat en de thermische bronnen. Cilaos is misschien wel het meest verstedelijkt van de drie keteldalen op La Réunion en u vindt er dan ook een gezellige centrum.  Overnachting in Le Vieux Cep.

3
4

Dag 4

Cilaos Plaine des Cafres

Vandaag rijdt u richting het zuiden van La Réunion. Onderweg bezoekt u Saint-Pierre, één van de grotere gemeenten op La Réunion. Het is o.m. bekend omwille van haar prachtige haven. Daarna rijdt u richting de hoogvlakte Plaine des Cafres, waar u in hotel Les Géraniums verblijft.

Dag 5

Plaine des Cafres Salazie

Vroeg vertrek naar de Bellecombe-pas. Hier heeft u een fantastisch zicht op de vulkaansite, die wat lijkt op een maanoppervlak. Indrukwekkend. U kunt hier tal van mooie wandelingen maken. Daarna zet u de tocht verder naar de vulkaan zelf, de Piton de la Fournaise. U kunt zelfs tot bij de hoofdkrater wandelen. Daarna gaat u verder naar La Plaine des Palmistes, een andere hoogvlakte. U bezoekt ook de uiterste groene oostkust van het eiland en het keteldal van Salazie met de prachtige watervallen. Overnachting in Relais des Cimes in het gezellige dorpje Hellbourg.

5
6

Dag 6

Salazie Saint Dennis

Rit naar de luchthaven voor terugvlucht of verlenging in één van de strandhotels van La Réunion.

Inclusief

  • Internationale vluchten met vertrek vanuit Brussel of Parijs
  • Verwelkoming en assistentie bij aankomst in La Reunion
  • Verblijf in accommodaties volgens bovenstaande beschrijving
  • Verzorgde documentatiemap met infobrochures

Niet inbegrepen

  • Persoonlijke uitgaven
  • Niet vermelde maaltijden
  • Fooien
  • Excursies & toegangsgelden bezienswaardigheden