Budgetreis La Réunion

Wil u én La Réunion van kop tot teen ontdekken én toch uw budget onder controle houden? Dan is deze 8-daagse budgetreis voor u de ideale keuze. Ontdek het wilde zuiden, de vulkaan, de mooie stranden, de keteldalen en nog zoveel meer.
 

Dag 1

Brussel / Parijs Cirque van Salazie

Verwelkoming op de luchthaven en vertrek met eigen huurwagen naar de oostkust en meest weelderige kust van het eiland. U ontdekt onderweg verschillende watervallen en geniet van de rijke vegetatie langs de baan. Daarna zet u de tocht verder richting het keteldal Salazie en het gezellige dorpje Hellbourg. Overnachten doet u in het Hotel Relais des Cimes.

1
2

Dag 2

La Plaine des Palmistes Primaire woud van Bélouve

Vandaag rijdt u richting de hoogvlakte Plaine des Palmistes en kunt u ook een wandeling maken doorheen het primaire woud van Bélouve. Overnachting in de Ferme du Pommeau, gelegen op de hoogvlakte zelf.

Dag 3

La Plaine des Palmistes Bellecombe-Pas

In de vroege ochtend rijdt u in de richting van de Bellecombe-pas. Als het een dag zonder wolken is dan zult u overweldigd worden door het fantastische uitzicht. Het lijkt wel op een maanlandschap. Op de vulkaansite kunt u tal van wandeltochten ondernemen indien u dit wenst. Overnachting in hotel Les Geraniums.

3
4

Dag 4

De Zuidkust - Côte Sud Sauvage Cilaos

Rijd door in de richting van de wilde zuidkust. Hier ontdekt u verschillende soorten kleurrijke bloemen, lavastromen, vanilleplanten en nog zoveel meer. U komt ogen te kort. Daarna rijdt u naar de thermale stad Cilaos, waar u de nacht doorbrengt in Le Vieux Cep.

Dag 5

Petite Ile Zuidkust - Côte Sud Sauvage

Vandaag kunt u de Cirque van Cilaos bezoeken. De prachtige omgeving leent zich er perfect toe om een prachtige wandeling te maken. Natuurlijk kunt u ook het gezellige dorpje even onveilig maken. Daarna rijdt u door naar uw guesthouse van de avond L’orky Mel.

5
6

Dag 6

Le Sud Sauvage Le Sud Sauvage

Ontdek het wilde zuiden van La Réunion nog wat met haar prachtige natuur. U verblijft nog een nacht in het charmante L'orky Mel.

Dag 7

Zuidkust Westkust

Na het ontbijt rijdt u richting de kustlijn van La Réunion. Daar begeeft u zich naar Saint Gilles les Bains, het kleine St Tropez van La Réunion. U overnacht er in Hotel Alamanda. Sluit uw reis af met wat broodnodige dolce far niente aan het strand of ontdek de omgeving van uw hotel. U slaapt vanavond in Hotel Alamanda.

7
8

Dag 8

Westkust Luchthaven

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Vandaag rijdt u richting de luchthaven voor uw vertrekvlucht huiswaarts

Inclusief

 • Internationale vluchten met vertrek vanuit Brussel of Parijs
 • Verwelkoming en assistentie bij aankomst in La Reunion
 • Huurwagen voor de volledige periode
 • Verblijf in accommodaties volgens bovenstaande beschrijving
 • Verzorgde documentatiemap met infobrochures

Niet inbegrepen

 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde maaltijden
 • Brandstof voor de huurwagen
 • Luchthaventaks huurwagen (+/- € 35 per wagen)
 • Bedtaks in sommige hotels (+/- € 1 per persoon per nacht)
 • Fooien
 • Excursies & toegangsgelden bezienswaardigheden