Dunn's River Falls, Nine Miles of Prospect Plantation

vanaf
€ 136

U hebt Jamaica niet gezien als u de Dunn de river falls niet doet !. Met de hulp van uw gids, zult u klimmen naar de top. Na de waterval is er een rondleiding door de stad Ocho Rios en een halte voor souvenirwinkels. Na het winkelen is er een stop voor de lunch (Inbegrepen) daarna kunt u een bezoek brengen aan een van beide twee plaatsen.

Prospect plantage & winkelen : Bestijg een Jitney wagon door een particuliere werkende plantage van suikerriet, bananen, cassave, piment en andere gewassen. Proef alle vruchten in het seizoen direct uit de boom. Zeer educatief. Stop voor souvenirshopping.

Negen mijl: reis door kleine landbouw steden door de heuvels van St Ann naar het dorp van negen mijl, de geboorte en de laatste rustplaats voor de late reggae superster Bob Marley. Hier zult u het verhaal van zijn kinderjaren en zijn stijging naar roem horen. Er zijn vaak vele personen die rokend marihuana hier verkopen. Marihuana is een heilig Sacrament van het Rastafari geloof. We hebben diner aan de zee in de Joe James Art Gallery in het schilderachtige dorpje Rio Bueno voordat u verder gaat naar de lichtgevende lagune.