Privé Rondreis Java & Bali

Fantastische privé rondreis voor min. 2 personen in een privéwagen met airconditioning en met chauffeur en professionele gids (Nederlands, Frans of Engels naar keuze). U verblijft in 5-sterren hotels, inclusief maaltijden zoals aangeduid.

Dag 1

Europa Jakarta

Vertrek per lijnvlucht naar de boeiende hoofdstad Jakarta. Maaltijden en overnachting aan boord.

1
2

Dag 2

Jakarta Jakarta

Aankomst op de luchthaven van Jakarta waar de lokale gids en uw chauffeur u verwelkomen en u naar het hotel Le Meridien Jakarta (of gelijkwaardig) brengen. De rest van de dag bent u vrij. Overnachting in Jakarta.

Dag 3

Jakarta Jakarta

Na het ontbijtbuffet in het hotel, maakt u een halve dag stadsbezoek met o.a. het Nationaal Monument met de obelisk, het Presidentieel Paleis, de Chinese wijk, het stadhuis Taman Fatahillah en de oude typische haven van Sunda Kelapa. Lunch in een lokaal restaurant. Overnachting in het Le Meridien Hotel (of gelijkwaardig) te Jakarta. (O, L)

3
4

Dag 4

Jakarta Bogor - Bandung

Ontbijtbuffet in het hotel en vertrek naar Bogor en de botanische tuinen. Vandaar gaat het verder via de Puncak pas voor de lunch, naar Bandung. Aankomst in de late namiddag. Overnachting in het hotel Hilton Bandung (of gelijkwaardig) te Bandung. (O, L)

Dag 5

Bandung Tangkuban Perahu vulkaan - Ciater warmwaterbronnen

Ontbijtbuffet in het hotel. Dagexcursie naar de kraters van de vulkaan Tangkuban Perahu en naar de warmwaterbronnen van Sari Ater om te zwemmen. Lunch onderweg inbegrepen. Na de lunch bezoeken we nog het dorp Padasuka voor een traditioneel optreden. Overnachting in het hotel Hilton Bandung (of gelijkwaardig) te Bandung. (O, L)

5
6

Dag 6

Bandung Bandung

Ontbijtbuffet in het hotel. Hierna maakt u een bezoek van een halve dag aan de hoogtepunten van de stad Bandung. Vrije namiddag. Overnachting in het hotel Hilton Bandung (of gelijkwaardig) te Bandung. (O)

Dag 7

Bandung Yogyakarta

Na het vroege ontbijtbuffet transfer naar het station van Bandung voor een spectaculaire treinrit naar Yogyakarta. U reist in een airco 1e klasse wagon met lunch aan boord inbegrepen. U geniet er van prachtige landschappen en een adembenemende natuurlijke omgeving. Aankomst in de namiddag en transfer naar het The Phoenix Hotel (of gelijkwaardig) te Yogyakarta. (O, L)

7
8

Dag 8

Yogyakarta Prambanan

Ontbijtbuffet en bezoek aan het complex van de Prambanan tempel van de Hindoes uit de 9e eeuw. Overnachting in het The Phoenix Hotel (of gelijkwaardig) te Yogyakarta. (O)

Dag 9

Yogyakarta Borobudur

Vandaag brengen wij een bezoek aan de grootste Boeddhistische tempel en wereldwonder van Borobudur met de kleinere tempels van Mendut en Pawon. Lunch onderweg. Overnachting in het The Phoenix Hotel (of gelijkwaardig) te Yogyakarta. (O, L)

9
10

Dag 10

Yogyakarta Bali

Na het ontbijtbuffet, transfer naar de luchthaven van Yogyakarta voor de binnenlandse vlucht naar Denpasar, de hoofdstad van Bali. Bij aankomst transfer naar het hotel Kartika Plaza (of gelijkwaardig) voor vrij verblijf en overnachting. (O)

Dag 11

Bali Bali

Ontbijtbuffet in het hotel en vrij tot de namiddaguitstap naar het apenbos van Sangeh, Mengwi en de zeetempel van Tanah Lot voor het bijwonen van de onvergetelijke zonsondergang. Overnachting in Kartika Plaza (of gelijkwaardig). (O)

11
12

Dag 12

Bali Bali

Ontbijtbuffet. Facultatieve dagexcursie naar de Kintamani-vulkaan met lunch en ook de Barong dansen. Overnachting in hotel Kartika Plaza (of gelijkwaardig). (O, L)

Dag 13

Bali Europa

Ontbijtbuffet en vrije dag. Mogelijkheid voor facultatieve uitstappen met uw gids. In de vooravond transfer naar de luchthaven voor uw retourvlucht. Maaltijden en overnachting aan boord. (O)

13
14

Dag 14

Europa

Aankomst te Parijs of Brussel - Ontbijt aan boord van het vliegtuig.

Inclusief

 • Internationale vluchten
 • Programma zoals hierboven beschreven
 • Verblijf in 5-sterren hotels inclusief ontbijt
 • Maaltijden zoals aangegeven
  • (O = ontbijt, L = lunch)
 • Inkomgelden bezienswaardigheden en excursies zoals beschreven
 • Alle taksen

Niet inbegrepen

 • Alle persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Dranken
 • Niet beschreven excursies en toegangsgelden bezienswaardigheden