Privé Rondreis 'Bali, Gili Trawangan & Lombok'

Tijdens deze 10-daagse privé rondreis ontdekt u drie paradijselijke eilanden: Bali, Gili Trawangan & Lombok. U ontdekt alle hoogtepunten van elk eiland onder begeleiding van een Nederlandstalige of Franstalige gids (naar keuze). U verblijft in kwalitatieve hotels, meestal van 4-sterren niveau, op basis van kamer & ontbijt. Welkom in het paradijs!

Dag 1

Brussel Denpasar

Vlucht vanuit Brussel naar de internationale luchthaven van Denpasar te Bali. Overnachting aan boord van het vliegtuig.

1
2

Dag 2

Denpasar Sanur

Aankomst op de luchthaven van Denpasar en rechtstreekse transfer naar uw hotel. Vrije avond en overnachting in het Puri Santrian Hotel (of gelijkwaardig).

Dag 3

Sanur Lovina

Ontbijt in uw hotel. Daarna wordt u door uw gids in uw hotel opgehaald voor bezoek aan een reeks hoogtepunten van Bali, met o.m. bezoek aan de Taman Ayun tempel ten westen van Ubud en de Tanah Lot tempel die zich in zee bevindt. Verder bezoekt u ook het Bratan meer, de hindoeïstische Ulun Danu tempel en de warmwaterbronnen van Yeh Panas. Overnachting in het Puri Bagus Lovina Hotel (of gelijkwaardig).

3
4

Dag 4

Lovina Nationaal Park West Bali

Ontbijt in het hotel. Daarna transfer naar het nationale park van West Bali, een prachtig stuk ongerepte natuur. Het 190 km2 grote park bestaat uit regenwouden, droge savanne, bossen, zandstranden en koraalriffen. U maakt hier een wandeling van zo’n 2 à 3 uur. Daarna terug naar het hotel voor vrije tijd om te genieten van de faciliteiten van uw hotel. Overnachting in het Puri Bagus Lovina Hotel (of gelijkwaardig).

Dag 5

Lovina Candi Dasa

Ontbijt in het hotel. Daarna rijdt u in de richting van Candi Dasa, de bekendste badplaats van Oost-Bali. Onderweg brengt u een bezoek aan een typisch Balinees huis, waar u in contact komt met de lokale bevolking. U bezoekt ook Tirtagangga met het elegante waterpaleis. Overnachting in Candi Beach Cottage (of gelijkwaardig)

5
6

Dag 6

Candi dasa Gili Trawangan

Ontbijt in het hotel. In de vroege ochtend wordt u per transfer naar de haven van Padang Bai gebracht. Van daaruit vertrekt u per boot richting Gili Trawangan. Deze tocht duurt een dik uur. Gili Trawangan is een tropisch eiland ten westen van Lombok, wat deel uitmaakt van de Gili-eilanden. Bij aankomst in de haven verwelkoming door het hotelpersoneel en dan kunt u gewoon te voet tot aan uw hotel. Overnachting in het Villa Ombak hotel (of gelijkwaardig).

Dag 7

Gili Trawangan Gili Trawangan

Ontbijt in het hotel, gevolgd door een vrije dag. Geniet van een ontspannende dag aan het zwembad of op het strand. Overnachting in het Villa Ombak hotel (of gelijkwaardig)

7
8

Dag 8

Gili Trawangan Lombok

Ontbijt in het hotel. Daarna ochtendtransfer per boot naar Senggigi Beach op Lombok. Bij aankomst bij de haven van Teluk kodek, transfer per wagen naar het Holiday Inn Resort Lombok (of gelijkwaardig) voor de overnachting.

Dag 9

De traditionele Sasak dorpen

Ontbijt in het hotel. Daarna brengt u een bezoek aan Banyumulek, één van de vele dorpjes bekend omwille van het mooie aardewerk. U bezoekt vervolgens ook Sukarara, bekend voor de traditionele weefkunst en tenslotte ook Rambitan. Dit typische Sasak dorp bestaat uit kleine huisjes (Bale Balaq) en rijstschuren gebouwd in oude materialen zoals hout en bamboe. Daarna rijdt u verder richting de mooie stranden Kuta Beach en Tanjung Ann Beach, gelegen aan de zuidkust van Lombok. Deze parelwitte zandstranden met hun turkooisblauw water is perfect om te surfen en te zwemmen. Terug naar het Holiday Inn Resort (of gelijkwaardig) voor overnachting.

9
10

Dag 10

Lombok Brussel

Ontbijt in het hotel. Daarna transfer naar de luchthaven van Lombok (of Bali) voor terugvlucht. Aankomst op Dag 11.

Inclusief

  • Internationale vluchten
  • Programma zoals hierboven beschreven
  • Begeleiding door Nederlandstalige gids en privé chauffeur
  • Inkomgelden bezienswaardigheden en excursies zoals beschreven
  • Alle taksen

Niet inbegrepen

  • Alle persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Dranken
  • Niet beschreven excursies en toegangsgelden bezienswaardigheden