Tanah Lot & Taman Ayun

vanaf
€ 76
Per persoon

Bezoek de Tanah Lot tempel, een Koninklijke tempel en ervaar het leven van een landelijk gezin tijdens deze halve dagtour.

’s Ochtends wordt u naar de prachtige kust van Tanah Lot gebracht om te genieten van deze oude tempel zonder de drukte van toeristen. Dit is misschien wel de beroemdste en meest gefotografeerde plaats op Bali. De tempel ligt op een grote rots die in de loop van de jaren gevormd is door de golven van de omringende zee.

Na het fotograferen van de tempel en de ongewone rotsformaties, rijdt u naar de tempel Taman Ayun, een Koninklijke tempel uit het Mengwi-rijk. Deze veelgelaagde tempel ligt in een prachtig park en wordt omringd door vijvers.

Onze volgende stop is een klein eindje rijden en ligt bij het huis van een Balinese familie. Hier wordt u een warm welkom aangeboden, samen met een verfrissende kokosdrank. Leer hoe het gezin traditionele dagelijkse offers brengt en probeer een eenvoudig mandje te vlechten of een traditionele muts te maken. Maak een wandeling door het nabijgelegen rijstveld en geniet van een picknicklunch in een eenvoudig Balinees paviljoen met uitzicht op een pittoreske rivier en de omliggende rijstvelden.

Tijd: 08h00 – 14h00
Inclusief: privé transport, flesje water, Engels sprekende gids, picknick lunch
Exclusief: drank, persoonlijke uitgaven en fooi.