Fietsen door landelijke Balinese dorpen

vanaf
€ 95
Per persoon

Geniet van een prachtig landschap in Bali buiten de bewoonde wereld vanop de fiets. U start uit het kleine dorpje Luwus, waar u uw gespecialiseerde fietsgids zal ontmoeten. Na een korte veiligheidsinstructie, springt u op uw fiets en begint u met een ontspannen rit door het Balinese platteland.

Fiets langs rustige landelijke wegen en paden die alleen per fiets bereikbaar zijn. Passeer landelijke dorpen en rijstvelden en misschien is er wel kans dat u de boeren aan het werk ziet in de velden, vrouwen die hun dagelijkse klusjes doen en oude mannen die langs de weg ronddwalen. Er zijn onderweg genoeg stops voor foto’s en voor een drankje. De rit eindigt op een prachtige locatie waar u kunt genieten van het uitzicht over de weelderige rijstvelden terwijl u geniet van een picknicklunch.

Tijd: 08h00 – 13h00
Inclusief: Privé transfer en transport, flesje water, Engels sprekende gids, entree, lokale fietsgids, moutainbike en helm, lunch, kokosnoot water.
Exclusief: Drank, fooi en persoonlijke uitgaven
Nota: Minimum leeftijd 10 jaar. Fietsafstand is ongeveer 25 km (2-3 uur), gemiddeld inspanningsniveau. Max 6 pax voor lunch, meer dan 6 pax lunch zal in lokaal restaurant plaats vinden. 1 gids per 8 personen.