Batukaru Tempel & Jatiluwih Rijstvelden

vanaf
€ 100
Per persoon

Bezoek een heilige tempel in het regenwoud, wandel tussen de mooiste rijstvelden en geniet van een romantische picknick met onvergetelijke uitzichten.

’S Morgens haalt de gids je op bij je hotel voor een rit naar de Batukaru tempel. Gelegen op de mistige zuidelijke hellingen van Mount Batukaru, de op één na hoogste vulkaan van Bali, is de vredige tempel omgeven door weelderige regenwoud. Vanwege de afgelegen locatie wordt ze zelden bezocht door toeristen, maar toch is het een architecturale schoonheid met een groot aantal heiligdommen met trapsgewijze daken. Het is bedoeld om Bali te beschermen tegen boze geesten en is een buitengewoon heilige plaats voor de hindoe gemeenschappen.

Vanaf hier rijdt u verder naar de wondermooie rijstterrassen van Jatiluwih, waar prachtige smaragdgroene rijstvelden de zijkanten van de heuvels bedekken. Maak een korte trektocht van ongeveer 30-45 minuten door de rijstterrassen naar uw speciale picknickplaats. Tijdens je wandeling zal je gids je vertellen over het Subak- systeem dat eeuwen wordt gebruikt. Zit neer en geniet van een lekkere picknick lunch terwijl genieten van de ongestoorde uitzichten over het prachtige landschap.

Tijd: 08h30 - 17h30
Inclusief: Engels sprekende gids, privé transport, picknick lunch
Nota: Het is een comfortabele wandeling op een goede manier zodat zelfs oudere mensen kunnen deelnemen. Max. 4 pax. Allergieën dienen op het moment van boeking doorgeven te worden.