12-daagse The Oberoi Bali / Lombok Luxecombi

Bali en Lombok zijn twee van de bekendste eilanden van de Indonesische archipel, die in totaal uit meer dan 17 000 eilandjes bestaat. Deze tropische eilanden bieden zowel witte zandstranden, groene natuur en culturele trekpleisters. Combineer een verblijf in twee 5-sterren luxehotels van de prestigieuze The Oberoi keten, met 7 nachten in Bali en 2 nachten in Lombok.

Dag 1

Brussel Doha - Denpasar

U vertrekt met de lijnvlucht van Qatar Airways vanuit Brussel, via Doha, naar Denpasar (Bali).

1
2

Dag 2

Denpasar Seminyak

Aankomst op de luchthaven van Denpasar, waar u in stijl wordt verwelkomd. Vanaf de luchthaven wordt u meteen naar het The Oberoi Bali Hotel gebracht. Deze rechtstreekse transfer neemt een klein half uurtje in beslag. U krijgt bij aankomst een bloemenkrans, verfrissend doekje en een cocktail aangeboden. The Oberoi Bali ligt aan het mooie zandstrand van Seminyak, mogelijks de mooiste strandbestemming in Bali. Het hotel staat hoog aangeschreven bij het veeleisende cliënteel en is al jaren één van de absolute toppers in Indonesië. U verblijft er standaard op basis van een Luxury Lanai kamer met tuinzicht en inclusief ontbijt. Andere kamertypes en maaltijdregimes zijn mogelijk op aanvraag.

Dag 3

Seminyak Seminyak

Geniet 7 nachten lang van al het mooist wat Bali te bieden heeft. Via het lokale Travelworld team of via het hotel zelf kunt u tal van uitstappen bijboeken of u kunt er op eigen houtje op uit trekken. Aangezien het hotel zich te Seminyak bevindt, kunt u vlakbij ook de gezellige bars en mooie boetiekjes bezoeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon zalig te relaxen in de privacy van uw ruime kamer of villa in het hotel. The Oberoi Bali beschikt verder ook over tal van faciliteiten en biedt verschillende activiteiten aan. Herbron tijdens een yogasessie, laat u verwennen in het spacentrum, ga het water in voor één van de actieve sporten of werk aan uw conditie in het fitnesscentrum. Natuurlijk kunt u ook de lekkerste maaltijden degusteren in één van de restaurants of de dorst lessen aan één van de bars. 2 à 3 maal per week organiseert het hotel ook een echte Balinese avond met themabuffetten en een groots spektakel in het amfitheater van het hotel.

3
4

Dag 4

Seminyak Seminyak

Verblijf in het Oberoi hotel in Seminyak

Dag 5

Seminyak Seminyak

Verblijf in het Oberoi hotel in Seminyak

5
6

Dag 6

Seminyak Seminyak

Verblijf in het Oberoi hotel in Seminyak

Dag 7

Seminyak Seminyak

Verblijf in het Oberoi hotel in Seminyak

7
8

Dag 8

Seminyak Seminyak

Verblijf in het Oberoi hotel in Seminyak

Dag 9

Seminyak Bali Lombok

Vandaag neemt u afscheid van Bali en vertrekt u in de richting van het eiland Lombok. Deze transfer gebeurt deels over land en deels per boot. Het is tevens mogelijk om de boot in te ruilen voor een lokaal vluchtje. Lombok is nog een stuk rustiger dan zustereiland Bali. Het biedt gasten heel wat authentieke charme en prachtige natuur. Terwijl Bali de kroon spant op het vlak van cultuur is Lombok ideaal als afsluiter voor elke vakantie, ver verwijderd van het massatoerisme. Vanuit Lombok kunt u ook de kleine Gili eilandjes aandoen. Deze eilanden zijn wereldbefaamd bij duikers en snorkelaars, omwille van de werkelijk adembenemende onderwaterwereld. 

9
10

Dag 10

Lombok Lombok

Vandaag staat een vrije dag op het programma in The Oberoi Lombok. Het hotel bevindt zich aan het spectaculaire Medana strand, vlakbij het dorpje Tanjung en zo’n 2 uur verwijderd van de luchthaven. Het hotel beschikt over 2 restaurants en 2 bars. De beach club van het hotel biedt tal van activiteiten aan, met o.m. snorkelen, duiken, windsurfen en kajakken. Het hotel herbergt verder ook een overlopend zwembad en een spacentrum.

Dag 11

Lombok Bali - Brussel

Na het ontbijt en nog wat vrije tijd in Lombok brengt de transfer u terug naar Bali. Eens aangekomen in Bali wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht met Qatar Airways. Aankomst in Brussel op DAG 12. Het is vanzelfsprekend mogelijk uw verblijf nog verder te verlengen of uit te breiden met eventuele excursies of verblijven op andere eilanden. Vanuit Lombok kunt u ook nog doorvliegen naar andere bestemmingen binnen of buiten Indonesië.

11

Inclusief

  • Internationale vluchten
  • Transfer tussen beide hotels per wagen en speedboat
  • 7 nachten op Bali in de Oberoi Bali in kamer en ontbijt
  • 2 nachten op Lombok in de Oberoi Lombok in kamer en ontbijt
  • Alle taksen

 

Niet inbegrepen

  • Alle persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Dranken
  • Excursies en toegangsgelden bezienswaardigheden