10-daagse Privé Rondreis Bali

Rondreis met plaatselijke begeleiding van gids en chauffeur in het Nederlands, Frans of Engels (naar keuze). Verblijf is in superieure 3 of 4-sterren hotels en inclusief dagelijks ontbijt. Deze reis kan ook verlengd worden met een verblijf in één van onze strandhotels of u kunt een stop maken in Qatar op de heen-of terugreis.

Dag 1

Brussel Denpasar

Vertrek vanuit Brussel naar Bali. U vliegt met Qatar Airways vanuit Brussel, via Doha, naar Denpasar (Bali)

1
2

Dag 2

Denpasar Sanur

Aankomst in Bali, verwelkoming door uw lokale gids en transfer naar het Prama Sanur Beach Hotel (of gelijkwaardig). Onderweg bezoekt u al meteen Ayun en de fantastische Tanah Lot tempel.

Dag 3

Sanur Lovina

Na het ontbijt vertrekken we naar Lovina Beach. Geniet van het prachtig zicht over het Bratan-meer, bezoek de warmwaterbronnen van Yeh Panas en de Ulun Danu tempel. Overnachting in het Lovina Bali Hotel (of gelijkwaardig).

3
4

Dag 4

Lovina Nationaal Park West Bali

Ontbijt in het hotel. Daarna transfer naar het nationale park van West Bali, een prachtig stuk ongerepte natuur. Het 190 km2 grote park bestaat uit regenwouden, droge savanne, bossen, zandstranden en koraalriffen. U maakt hier een wandeling van zo’n 2 à 3 uur. Daarna terug naar het hotel voor vrije tijd om te genieten van de faciliteiten van uw hotel. Overnachting in het The Lovina Bali Hotel (of gelijkwaardig).

Dag 5

Lovina Amed

Na het ontbijt rijden we naar Amed. Bezoek aan de mooie Beji tempel in Sangsit. We bezoeken ook even het dorpje. Overnachting in het Coral View Hotel (of gelijkwaardig).

5
6

Dag 6

Amed Candi Dasa

Na het ontbijt rijden we naar Candi Dasa Beach. Onderweg bezoeken we het waterpaleis van Tirtangga en een typisch Balinese woonst. Overnachting in het Candi Beach Resort & Spa (of gelijkwaardig).

Dag 7

Candi Dasa - Kintamani - Ubud Tuban

Vertrek na het ontbijt en bezoek onderweg aan de ambachtcentra van Bali. Ubud is vooral gekend voor de typische schilderkunst en Mas voor het houtsnijwerk. Tevens bezoek aan het dorpje Klungkun met de Kerta Gosa, het vroegere justitiehof en aan de Kintamani vulkaan, van waar u een prachtig uitzicht heeft op het Batur meer. Overnachting in het The Anvaya Beach Resort (of gelijkwaardig).

7
8

Dag 8

Tuban Tuban

Vrije dag aan het strand of tijd voor shopping. Overnachting in het The Anvaya Beach Resort (of gelijkwaardig).

Dag 9

Tuban - Denpasar Brussel

Vrije dag in het hotel en in de late namiddag transfer naar de luchthaven van Denpasar voor de terugvlucht naar Brussel. Avondmaal en ontbijt aan boord. Aankomst te Brussel op DAG 10

9

Inclusief

  • Internationale vluchten
  • Programma zoals hierboven beschreven
  • 7 nachten in superieure 3 of 4-sterren hotels inclusief ontbijt
  • Inkomgelden bezienswaardigheden en excursies zoals beschreven
  • Alle taksen

Niet inbegrepen

  • Alle persoonlijke uitgaven
  • Fooien
  • Dranken
  • Niet beschreven excursies en toegangsgelden bezienswaardigheden